Hoşgeldiniz  

Noel Baba Meydanı’nda Çevre Düzenlemesi Yapıldı‏

Semih Köken | 18 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de bulunan Dünyaca ünlü Noel Baba Kilisesi’nin bulunduğu meydanda temizlik ve çiçeklendirme çalışması yaptı. Yaz-kış yerli ve yabancı turistlerin uğramadan gitmediği Noel Baba Meydanı yeni haliyle ziyaretçilerini bekliyor.

 

Noel Baba Kilisesi ile Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Demre Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezine yapacağı projelerle bambaşka bir cazibe merkezi olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Noel Baba Kilise Meydanı’na yapacağı yeni çalışmalar kent merkezinin adeta çehresini değiştirecek.

AVRUPAİ GÖRÜNÜM KAZANACAK

Bir yandan proje ile ilgili çalışmalar devam ederken diğer yandan da Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler ekibi Noel Baba Meydanı’nda bakım ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Meydanda öncelikli olarak ağaç budama ve temizlik işlemi yapan 15 kişilik ekip, çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı konukların yaz-kış ziyaret ettiği meydan Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile Avrupai bir görünüm kazanacak.

YAZ-KIŞ ZİYARETÇİ AĞIRLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş da, Büyükşehir Belediyesi’nin Demre kent merkezine yapacağı proje öncesi kilisenin meydan temizliğine ve bakımına önem verdiklerini belirtti. Noel Baba Kilisesi’nin, yaz ve kış sezonu boyunca milyonlarca yerli, yabancı turistlerin uğrak yeri olduğunu belirten Sertbaş, “Bu denli öneme sahip olan Noel Baba Kilisesi’nin çevresi de bizler için önemli. Başkanımız Menderes Türel de büyük önem veriyor. Menderes Türel Başkanımız kent merkezine yapacağı projeyle meydanımız muhteşem bir cazibe merkezi yapacak” diye konuştu.

noel baba kilisesi (1) noel baba kilisesi (3) noel baba kilisesi (4)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle