Hoşgeldiniz  

Muratpaşa’dan 92’nci yıla özel kutlama

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

MURATPAŞA Belediyesi, Cumhuriyetin 92’nci yılını, Konyaaltı Varyant’tan başlayacak fener alayı, ardından Cumhuriyet Meydanı’nda İlke Türkdoğan- Tayfun Talipoğlu şiir- türkü dinletisi ve Volkan Konak konseriyle kutlayacak.

Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, ‘Cumhuriyet, Demokrasi, Sevgi Buluşması’ sloganıyla kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyet İçin Antalya Elele Platformu’nun desteğiyle Cumhuriyetin ilanının 92. yılına özel hazırlanan program, 29 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de, Konyaaltı Varyant’ta fener alayıyla başlayacak. Vatandaşlar; Türk bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyecek.

Türk Halk Müziği sanatçısı İlke Türkdoğan ve gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun, ‘Cumhuriyet ve Sevdaya Dair’ şiir- türkü’ dinletisiyle devam edecek olan kutlamalar, Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Volkan Konak konseriyle sürecek.

BAŞKAN UYSAL’DAN DAVET

Türkiye’nin ve bulunduğu coğrafyanın Cumhuriyet ve Cumhuriyet kazanımlarıyla olumlu anlamda farklılaştığına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “İçinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlarını dikkate aldığımızda önemini bir kez daha olarak anladığımız, Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla, Antalya’da yaşayan tüm komşularımızla birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle