Hoşgeldiniz  

“Millet Türkiye’nin Nereden Nereye Geldiğini Gördü”‏

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya Malatyalılar Derneği üyeleri ile buluştu.

Malatyalılar Derneği’nde konuşan Elvan, ‘son 12 yılda AK Parti iktidarının yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin önü açıldı. Millet Türkiye’nin nereden nereye geldiğini gördü” dedi.

Antalya’da yaşayan Malatyalıların kurduğu Malatyalılar Derneği’nin düzenlediği gecede dernek üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Malatyalı olan Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı Rahmetle andığını söylerken sözlerini şöyle sürdürdü:  “Özal, Türkiye’ye çok şey kazandırdı. AK Parti hükümetleri de yaptıkları yatırımlarla ülkemizin önünü açtı. Artık millet Türkiye’nin nereden nereye geldiğini gördü. Türkiye’nin nasıl kalkındığını, nasıl geliştiğini gördü. Halk bunu anladı, kavradı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dimdik arkasında durdu.”

Malatya’nın doğunun en önemli kentlerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Elvan, son 12 yılda Malatya’ya yapılan ve Antalya’da yapılacak yatırımları anlattı. “Türkiye’nin her yerine dev yatırımlar yapan bir hükümetten söz ediyoruz” diyen Elvan, “Geçmiş iktidarlar yıllarca uğraştı ama Bolu Tüneli’ni açamadılar. En sonunda dediler ki ‘biz bunu açamayacağız bari açtığımız bölümleri soğuk hava deposu olarak kullanalım’. Aynı zihniyetler kendi partilerini bile yönetemezken şimdi ülkeyi yönetmeye talip oluyor. Marmaray bir hayaldi ama biz boğazın altından 3 katlı büyük İstanbul Tünelini yapacağız. Bu millet bu iktidarın, AK Parti iktidarının neler yaptığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan AhmetDavutoğlu’nun neler yaptığını artık iyi biliyor” dedi.BTU_4116-01 BTU_4143-01

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle