Hoşgeldiniz  

Menderes Türel 5 PUAN ÖNDE Gezici Araştırma’nın son anketi açıklandı:

SEMİH KÖKEN | 04 Mart 2019 | Antalya Haber A- A+

Menderes Türel 5 PUAN ÖNDE Gezici Araştırma’nın son anketi açıklandı:

Aralarında İstanbul ve Ankara’nın olduğu 9 büyükşehirde, AK Parti üstünlüğü dikkat çekiyor. Antalya’da Cumhur İttifakı’nın adayı Menderes Türel, yüzde 52,2 ile önde gözüküyor

23-24 Şubat’ta yapıldı
Gezici Araştırma şirketi, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için yeni bir araştırma gerçekleştirdi. Antalya, Adana, Balıkesir, Hatay, Aydın, İstanbul, Bursa, Ankara ve Manisa’yı içeren araştırmanın, 23-24 Şubat tarihlerinde yapıldığı ifade edildi. Yapılan ankete göre Menderes Türel, kararsızların dağıtılmasıyla yüzde 52,2 oy alarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en öndeki aday konumunda. Türel’i yüzde 47,1 ile CHP adayı Muhittin Böcek takip ediyor.

Sadece Bursa’da önde
Gezici Araştırma’nın son anketine göre İstanbul’da da AK Parti adayı Binali Yıldırım önde gözüküyor. Yıldırım’ın oy oranı yüzde 52,1. Ankara’da ise geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş 4.5 puan önde olduğunu söylemişti. Ancak Gezici Araştırma’ya göre AK Parti adayı Mehmet Özhaseki, Yavaş karşısında 5.5 puanlık bir fark ile önde. Gezici Araştırma’nın anketinde, diğer 7 büyükşehire baktığımız zaman Bursa dışında Millet İttifakı’nın hiçbir adayı önde görünmüyor.

Haber Merkezi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle