Hoşgeldiniz  

MARKET SAHİBİNE GÖZ ALTI

Semih Köken | 16 Ocak 2021 | Antalya Haber A- A+

Kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen market sahibine gözaltı

ANTALYA’da alışveriş için gelen 14 yaşındaki Y.K.’ye sarılarak maskesini çıkartmaya çalışıp, tacizde bulunan market sahibi Yeter K. (47), polis tarafından gözaltına alındı. Market sahibi Yeter K.’nin küçük kızı 1.5 yıldır taciz ettiği ortaya çıktı.

Kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen market sahibine gözaltı

 

Olay, Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde meydana geldi. Alışveriş yapmak için gelen Y.K.’nin kolundan tutan market sahibi Yeter K., “Neredeydin. Sen niye bu kadar güzelsin. Senin sevgilin var mı?” diye sordu. Daha sonra sarılıp tacizde bulunan market sahibi Yeter K’yi eliyle ittiren Y.K., eve gidip, odasına kapandı. Sürekli gözyaşı döken Y.K., olayı anne ve babasına anlatınca yaşanan taciz olayı ortaya çıktı.

Markete giden küçük kızın babası H.K, kendisine ‘Ben ettim, sen etme’ diye yalvaran market sahibini polise şikayet etti. Markete gelen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yeter K.’yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan Yeter K., adliyeye sevk edildi.

Yeter K.’nin küçük kızı 1.5 yıldır taciz ettiği ortaya çıktı.

ANTALYA'DA ALISVERIS ICIN GELEN 14 YASINDAKI Y.K.'YE SARILARAK MASKESINI CIKARTMAYA CALISARAK TACIZDE BULUNAN MARKET SAHIBI YETER K. (47), POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI. MARKET SAHIBI YETER K.'NIN KUCUK KIZI 1.5 YILDIR TACIZ ETTIGI ORTAYA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 

TUTUKLANDI

Antalya’da alışveriş için gelen 14 yaşındaki Y.K.’ye sarılıp, maskesini çıkartmaya çalışarak, tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan market sahibi Yeter K., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ‘cinsel taciz’ suçundan tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle