Hoşgeldiniz  

Manavgat’ta 4 noktada yangın

Semih Köken | 16 Ekim 2017 | Antalya Haber A- A+

Manavgat’ta 4 noktada yangın
ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde 4 noktada çıkan orman ve tarım alanı yangınlarında 10 hektarlık ormanlık alan ile 10 dönüm tarım arazisi zarar gördü.

Manavgat’ın Değirmenli, Bucakşeyhler, Ulukapı ve Dolbazlar mahallelerindeki 4 farklı noktada dün gece geç saatlerde orman ve tarım alanlarında yangın çıktı. Yangınlara Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.

Ulukapı Mahallesi’nde saat 21.00 sıralarında tarım arazisinde başlayan yangın yerleşim yerine ulaşmadan ekipler tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Değirmenli Mahallesi’nde ormanlık alanda başlayan yangın ise rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangın vatandaşın da yardımıyla şiddetli rüzgara rağmen kısa sürede söndürüldü.

Gece Bucakşeyhler Mahallesi’nde orman, Dolbazlar Mahallesi’nde ise tarım arazilerinde yangın çıktı. Yangınlar Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangınlarda ilk belirlemelere göre 10 hektar ormanlık alan ile 10 dönümlük zeytinlik zarar gördü. Yangınların çıkış sebebini tespit etmek amacıyla inceleme başlatıldı.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE 4 NOKTADA CIKAN ORMAN VE TARIM ALANI YANGINLARINDA 10 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN ILE 10 DONUM TARIM ARAZISI ZARAR GURDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle