Hoşgeldiniz  

Liseli kıza tacizi Facebook arkadaşı ihbar etti

Semih Köken | 25 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da lise öğrencisi 15 yaşındaki Ü.E., Facebook arkadaşı E.P.’ye, “Babamın halasının kocası beni taciz ediyor. Onunla sevişmem karşılığında bana para veriyor” diye başından geçenleri anlatınca, 57 yaşındaki Mahmut E. tutuklandı.

Antalya’nın Kepez ilçesindeki anadolu lisesinde eğitim gören Ü.E., Facebook’tan tanıştığı E.P. ile yazışırken, ‘enişte’ diye hitap ettiği babasının halasının kocası Mahmut E. tarafından taciz edildiğini anlattı. Başlangıçta “Çocuğum” diyerek kendisini öpen Mahmut E.’nin daha sonra tehditle taciz etmeye başladığını anlatan Ü.E., bunu kimseye anlatamadığını söyledi. Eniştesinin bunu kimseye anlatmaması için hem korkuttuğunu, hem de para verdiğini anlatan Ü.E. “Onunla sevişmem karşılığında bana harçlık veriyor. Bunu anlatırsam ailem de beni evlatlıktan reddeder diye korkuyorum” dedi.

Bunun üzerine E.P., yüz yüze hiç görüşmediği, Facebook’tan tanıştığı Ü.E.’nin eğitim gördüğü liseyi telefonla arayıp durumu okul idaresine bildirdi. Okul idaresi de rehber öğretmen eşliğinde kızla görüştü. Ü.E., Mahmut E.’nin geçen yıl temmuz ayından beri kendisini eliyle taciz edip öptüğünü söyledi. Bunun karşılığında zaman zaman para verdiğini, zaman zaman da aracına bindirip okula getirip götürdüğünü söyledi. Okula getirip götürürken zaman zaman araçta da taciz edildiğini söyleyen Ü.E., korktuğu için durumu ailesine de anlatamadığını belirtti. Okul idaresi, Ü.E.’nin açıklamaları sonrası durumu polise bildirdi.

TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında tutuklanan ve ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Mahmut E. suçsuz olduğunu, kendisine iftira atıldığını iddia etti. Duruşmada Ü.E.’nin babası 39 yaşındaki N.E., sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Baba N.E. “Ben sanığın kızıma karşı cinsel istismarda bulunduğunu polisten öğrendim. Sanık tutuklandıktan sonra haberim oldu. Bu olayla ilgili kızım bir şey anlatmamıştı. Kızıma neden söylemediğini sorduğumda bana sanığın tehdit ettiğini anlattı. Sanık kızımı, ‘Bunları anlatırsan kardeşini öldürürüm, annene tecavüz ederim’ diyerek tehdit etmiş” dedi.

KIZIMI DEPREM GECESİ DOĞURDUM

Anne 37 yaşındaki N.E. de olayı sanık tutuklandıktan sonra polisten öğrendiklerini belirtti. Bu olaydan dolayı oturdukları evi değiştirdiklerini anlatan N.E., kızının doğum tarihine sanık avukatının itiraz etmesi üzerine “Kızımı, köyde evde doğurdum. Hastanede doğum yapmadım. Kızım doğduğu gün 17 Ağustos depremi olmuştu. Kızımın nüfus cüzdanındaki doğum tarihi ise 2000 yılı” dedi. Duruşmada cinsel saldırıya uğrayan Ü.E.’nin okul arkadaşı 15 yaşındaki A.E. de tanıklık yaptı. A.E. sanığı Ü.E.’ye bir defasında 5 lira verirken gördüğünü söyledi.

SAVCI CEZADA ARTIRIM İSTEDİ

Cumhuriyet savcısı ise esas hakkındaki mütalaasında, sanığın sık sık mağdurenin kaldığı eve gidip 2014 yılı Temmuz ayından itibaren de öpmeye ve elle taciz etmeye başladığını kaydetti. Suç tarihi itibariyle mağdurenin 15 yaşını doldurmadığı anlaşıldığından sanığın çocuğun cinsel istismarı suçundan cezalandırılmasını isteyen cumhuriyet savcısı, bu eylem zincirleme tekrarlandığı için verilecek cezada artırım talep etti. Mahkeme, duruşmayı erteledi.e2a76e66296177c8574e170bc8f44ec1 c4d62babdfac56139800ab152ded1a21 e67f453f58d211adcc62e4957a059eef 8775864b1b2ae02f8d6c156187430a19 17de5197f118eb6b61438097dd962172

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle