Hoşgeldiniz  

Liderler Akdeniz’e iniyor

SEMİH KÖKEN | 26 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Liderlerin Antalya mitingleri CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile başlıyor.

AKDENİZ’de siyasi partilerini miting maratonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan Perşembe günü yapacağı Afyonkarahisar mitingiyle başlıyor. Antalya ise 2 Mayıs günü Kılıçdaroğlu, 16 Mayıs’ta Devlet Bahçeli ve 6 Haziran’da Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak.

Milletvekili adaylarını belirleyerek sahaya inen siyasi partilerin en büyük gövde gösterisi, genel başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdikleri seçim mitinglerinin tarihleri belli olmaya başladı. Akdeniz’e ilk olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılacak. Kılıçdaroğlu 30 Nisan Perşembe günü saat 13.30’da Anıtpark Cumhuriyet Meydanı’nda konuşacak. Aynı zamanda Antalya’da ilk seçim mitingini gerçekleştirecek olan CHP lideri 2 Mayıs Cumartesi günü Antalya’da olacak. Kılıçdaroğlu 11 Mayıs Pazartesi günü ise Isparta’da olması bekleniyor.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ise Kılıçdaroğlu’ndan bir gün sonra 12 Mayıs günü Akdeniz’deki ilk mitinglerini Burdur ve Isparta’da gerçekleştirecek. Ak Parti’nin Antalya mitingi ise son güne bırakıldı. 7 Haziran’dan 1 gün önce Cumartesi günü Başbakan Davutoğlu önce Antalya’da ardından Konya’da olacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin şimdilik Antalya’daki miting tarihi belli oldu. MHP miting için 16 Mayıs Cumartesi gününü tercih etti. HDP ise Akdeniz’de tek mitingi Antalya’da olacak. HDP, 26 Mayıs Salı günü Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın katılımıyla Antalya’da bölge mitingi yapacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle