Hoşgeldiniz  

LARA PLAJINDAKİ 33 İŞLETME MÜHÜRLENDİ

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki plaj işletmeleri Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından mühürlendi.

Muratpaşa ilçesinde 500 dönümlük alanda plaj işleten 33 işletmenin sezon başında sözleşmelerinin sona erdiği ve alanı boşaltmaları gerektiği Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından geçen hafta işletme sahiplerine tebliğ edilmişti. Tebligata sinirlenen bazı işletme sahipleri karara tepki amaçlı işletmeleri yakıp, tahliye etmeyeceklerini söylemişti.

Tahliye işlemleri için ek süre tanınan işletmelerin süresi bugün dolunca, tahliye ve mühürleme işlemleri için görevliler yeniden Lara plajlarına geldi. Sadece işletmelerin kapalı alanlarının tahliye edilip mühürleneceğini bekleyen işletme sahiplerine, kaymakamlık görevlileri alanın taşınmazlarla birlikte tamamen boşaltılması gerektiğini söylemesi üzerine görevliler ile işletme sahipleri arasında küçük çaplı bir gerginlik yaşandı. İşletmelerinin kapalı alanlarını tahliye ettiklerini ve mühürleme işlemlerine itirazlarının olmadığını belirten işletmeciler, taşınması günlerce sürecek malzemeleri bir günde boşaltamayacaklarını belirtti.

Kaymakamlık görevlilerinin mühürleme işlemlerinin ardından işletmeciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile konuyu görüşmek üzere alandan ayrıldılar.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle