Hoşgeldiniz  

Kutlu Doğum Haftası mesajı‏

SEMİH KÖKEN | 14 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Sevgili Antalyalılar,

Müslümanlar olarak, peygamberler silsilesinin sonuncusu İlahi vahyin taşıyıcısı, doğruluk ve ahlak timsali, rahmet elçisi Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) kutlu doğumunun yeni bir yıldönümüne daha birilik ve beraberlik içerisinde ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Peygamber efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır.

Kutlu Doğum Haftası’nın insanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan peygamberimizin, daha iyi tanınmasına, O’nun verdiği mesajların daha iyi algılanmasına vesile olmasını diliyorum.

Çünkü Peygamberimizi okumaya ve anlamaya,  O’nun engin sevgi ve hoşgörüsüne letafet ve zarafetine, izzet ve keremine, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden çok daha fazladır.

Bu vesileyle; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) güzel ahlakını ve insanlığa ulaştırdığı kutsal mesajını daha iyi idrak edebilmek ve hayatımızın her alanında tatbik edebilmek temennisiyle Kutlu Doğum Haftası’nın İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Menderes Türel
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle