Hoşgeldiniz  

Köy yollarına 40 Milyonluk Yatırım

SEMİH KÖKEN | 01 Aralık 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Dösemealtı grup yolları (3) Dösemealtı grup yolları (1) Dösemealtı grup yolları (2)

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Döşemealtı İlçesi’ndeki köy yollarını sil baştan ele alıyor. Daha önce köyler arası bağlantı yollarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kovanlık, Selimiye, Karataş, Ilıca, Camili, Killik, Karaveliler, Ekşili, Kevşiller, Dereli, Aşağıoba, Ağırtaş köylerini Burdur-Antalya karayoluna bağlayan grup yolunu yeniden yapıyor. Yol kazınarak, çökmeye karşı zemine taş döşeniyor. Altyapı çalışmasından sonra 10 kilometre uzunluğundaki grup yolu sıcak asfalt ile kaplanacak. Yolun tamamlanmasıyla köylerden her gün Organize Sanayi Bölgesi ve Antalya’ya gidip gelen vatandaşlar rahat bir nefes alırken, konforlu ulaşımın keyfini çıkaracak.

KÖY YOLLARINA 40 MİLYON LİRA

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Ural yol çalışmalarını yerinde inceledi. İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir’in ilçelerdeki köy yollarının yapımına büyük önem verdiğini belirterek, “Bu bölge halkı için bu yol çok önemli. İlk olarak yolun altyapısını yapıyoruz. Daha sonra sıcak asfalt dökeceğiz. Standartlara uygun bir yol yapıyoruz. 2014 yılında yaklaşık 40 milyon TL’lik bir yatırım ile köy yollarını yaptık. 2015 yılında daha büyük bir bütçe ile köy yollarının yapımına devam edeceğiz” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI İYİ GELECEK

Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun ise, Büyükşehir Belediyesi ile hizmet farkı yaşandığını söylerken, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz. 14 köyümüz için bu yol iyi gelecek” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Ural ise, bu yolu her gün binlerce kişinin kullandığını, fabrikalara ve Antalya’ya gidip gelen vatandaşların artık daha rahat ulaşacağını kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle