Hoşgeldiniz  

KÖSE; “BİR VE DİRİ OLMALIYIZ”

Semih Köken | 29 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Korkuteli ve Elmalı İlçeleri’nde vatandaşlarla buluşan Köse, “Bu topraklardan dünyaya nizam veren, haksızlığa, zulme karşı koyan liderler çıkar” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile beraber Korkuteli ve Elmalı ilçelerini ziyaret etti. Korkuteli’de pazar esnafını ziyaret eden Köse, burada vatandaşların taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Korkutelili vatandaşlara aşure dağıttığı standı ziyaret eden Köse, pazar esnafına ve vatandaşa aşure ikram etti.

Ülkemizde Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri ve son aylardaki terör olaylarının tek bir sebebinin olduğunu belirten Köse, “Mesele AK Parti meselesi değil. Mesele memleket meselesi. Ülkemizdeki birliği, dirliği ve kalkınmayı bozmak istiyoruz. Bunların oyununa gelmemeliyiz. Bunun için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

Korkuteli programının ardından Elmalı’nın Yuva ve Eskihisar Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelen Köse, yoğun ilgiyle karşılandı. Elmalılar’ın gösterdiği ilgiye teşekkür eden Köse, “Gittiğimiz her yerde, partilimiz olsun olmasın tüm vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz. Halkımız, Türkiye üzerinde oynanan oyunun farkında ve bu oyunu 1 Kasım’da bozacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Köse, şöyle devam etti; “Bizim bir ve diri olmamız düşmanlarımız endişeleniyor. Zamanında Abdulhamit’i tahttan indiren bu karanlık güçler, bu milletin tek ses, tek vücut olmasını istemiyor. Çünkü biliyorlar ki bu milletten, bu topraklardan dünyaya nizam veren liderler çıkar. Haksızlığa, zulme karşı koyan liderler çıkar. Biz, doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle bir olursak, tüm zorlukların üstesinden geliriz. Bu millet bir arada durursa, hiç bir güç bu toraklar üzerindeki kötü emellerine ulaşamaz. Biz iktidarımız süresince hep dik durduk. Milletin verdiği desteği iyi okuduk. Milletin iradesinin doğrudan tecelli ettiği partimiz, bugün tam anlamıyla milletin partisidir”1

Elmalı’nın AK Parti’ye her zaman sahip çıktığını ifade eden AK parti Milletvekili Mustafa Köse, “Elmalılı hemşerilerimiz de meselenin sadece bir seçim olmadığını biliyor. Elmalılılar yetiştiği toprakların kültürüne, geleneklerine bürünerek üzerlerine düşeni bugüne kadar yaptılar. Biz ne zaman Elmalı’ya gelsek çok sıcak bir ilgiyle muhabbetle karşılaşıyoruz.1 Kasım’da da Elmalı’dan büyük bir destek alacağımızı biliyorum inanıyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle