Hoşgeldiniz  

Köse; “70 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk”

Semih Köken | 01 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Kepez’de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti’nin ‘Milleti yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesiyle hareket ettiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Av. Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Işılay Işıldar Can, İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve parti yöneticileri ile birlikte Kepez Bölgesi’nde Gazi, Habipler ve Sütçüler Mahalleleri’nde, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Köse, bölgenin sorunlarını yerinde tespit ederek, çözümü konusunda girişimlerde bulundu.

Kepez Bölgesi’ndeki vatandaşların en büyük sorunlarından birisinin Vakıf arazileri ile ilgili mülkiyet problemi olduğunu belirten Köse, bu konunun çözümü konusunda 3 yıldır çok büyük çaba harcadıklarını söyledi. Köse, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile 70 yıldır yaşanan bu sorunu çözüme kavuşturduk. Vakıflar ile Hazine arasında takas gerçekleşti ve vatandaşlar en kısa zamanda tapularına kavuşacaklar” dedi.

kepez4

Ziyaretler sırasında Gazi Mahallesi sakinleri taziye evi ve okul, Habipler Mahallesi’ndeki vatandaşlar park, mahalle camiinin duvarının yapılması ve ilkokulun onarımı ile bölgede toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşen Milletvekili Köse, eksiklerin giderilmesi ve sorunların çözülmesini sağladı.

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Mustafa Köse, “Ülkemizde 80 yıldır vatandaş odaklı siyaset yapılmadığı için milletimiz, AK Parti’yi kurdu ve 13 yıldır iktidarda tuttu. AK Parti ile ülkede bir zihniyet değişikliği oldu. Biz, vatandaş odaklı siyaset yapıyoruz. Vatandaşın sorunlarını, beklentilerini yerinde tespit ederek, onların beklentileri doğrultusunda siyaset üretiyoruz. Biz, ‘Milleti yaşat ki Devlet yaşasın’ düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.

AK Parti’den sonra ülkemizin artık talimatlarla yönetilmediğini belirten Köse, “Biz, bir memur çocuğunun Cumhurbaşkanı olabilmesini, bir esnaf çocuğunun başbakan olabilmesini istiyoruz. Halkın içinden çıkmış, milletle aynı sofrada oturmayı bilen, aynı havayı teneffüs eden, milletin derdi ile dertlenen idarecilerin işbaşında olmasını istiyoruz. Siyasetçiler, içeriden ve dışarıdan aldığı talimatlarla ülkeyi yönetsin istemiyoruz. Bakın; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘One Minute’ dedi diye, tüm dünya kendisine düşman oldu. Bunları halkımıza iyi anlatmamız gerekir” diye konuştu.

Ülkeyi karıştırma çabalarının Gezi olayları ile başladığını ifade eden Milletvekili Mustafa Köse, “Ülkemiz, AK Parti iktidarı ile huruz ve güvene kavuştu. Ekonomimiz düzelmiş, istikrarlı bir büyüme yakalanmıştı. Tabi bunu istemeyenler de var. Bunun için Gezi olayları ile başlayan ülkemizi karıştırma çabaları hala devam ediyor. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Bu sıkıntıları da aşacağız. İnanıyorum ki 1 Kasım’dan sonra 13 yıldır olduğu gibi güven ve istikrar devam edecek. Türkiye büyümeye devam edecektir”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle