Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda “sünnet” hazırlıkları tamam

Semih Köken | 28 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi 20. Sünnet Şöleni’yle erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklarla bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda aileleriyle birlikte sünnet çocuklarını ağırlayan Başkan Muhittin Böcek, bu yıl 4-12 yaş arası 106 çocuğun sünnet olacağını söyledi.

Gelenek hale getirdikleri Konyaaltı Belediyesi Sünnet Şöleni’yle her yıl onlarca çocuğu sünnet ettirdiklerini belirten Başkan Böcek, sünnet çocuklarının kıyafet ve diğer gereçlerini de ücretsiz olarak karşıladıklarını hatırlattı. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ancak ekonomik durumu elverişli olmayan aileler, her yıl düzenledikleri sünnet şöleniyle bu süreci hiçbir harcama yapmadan geçiriyor.” diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiklerini söyledi.

Sünnet çocuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Muhittin Böcek, her yıl olduğu gibi bu yılda çocukların kirveliğini yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Başkan Böcek, sünnet çocuklarına hediye verip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yaşları 4 ile 12 arası 106 çocuk, 31 Ağustos Pazartesi ile 2 Eylül Çarşamba günleri arasında özel bir hastanede sünnet olacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle