Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okullarda boya, badana, oturma alanları ile ilgili bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

Okulların tatil olmasını fırsat bilen Konyaaltı Belediyesi, eğitime destek vermek amacıyla kolları sıvadı. Konyaaltı genelinde 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanan okullarda tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışmaları başlatıldı. Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün programı dahilinde bu yıl ilk olarak Akdeniz Anadolu Lisesi ve Leyla Kahraman Sevim Ertenü İlkokulu’nda boya-badana çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediyesi, bu yıl toplam 11 okulda çeşitli bakım ve onarım çalışması yapacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, okullarda gerçekleşen boyama seferberliği ile ilgili kısa bir açıklamada bulunarak; çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları adına gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Okullarda şuan boyama çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Böcek, “Konyaaltı’nda çocukların daha nezih ortamlarda eğitim almaları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerekli desteği sunuyoruz. Çocuklarımızın daha bakımlı ve sağlıklı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Muhittin Böcek, kırsal bölgedeki okullarda da aynı şekilde çeşitli bakım ve onarım çalışması yapacaklarını bildirdi.

Ayrıca okullara spor malzemesi ve kırtasiye desteğinde bulunduklarını da dile getiren Başkan Böcek, yeni eğitim öğretim yılının şimdiden tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle