Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘aile’ semineri

Semih Köken | 12 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediyesi bünyesinde oluşturulan Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği iletişim koçluğu, değerler eğitimi ve öğrenci koçluğu seminerleri yoğun ilgi görüyor.

 

Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Evde Bakım Servisi gibi birimleri Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) çatısı altında toplayan Konyaaltı Belediyesi, her ay onlarca kişiye talepleri doğrultusunda destek oluyor. KOSHİM çatısında altında hizmet veren Aile Danışma Merkezi, iletişim koçluğu, öğrenci koçluğu, değerler eğitimi gibi seminerler ve ailelere yönelik eğitim ve destek hizmeti sunuyor.

 

AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NE BÜYÜK İLGİ

Bireylerin ve ailelerin yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla ücretsiz danışmanlık ve seminer hizmetleri veren Konyaaltı Belediyesi, aile danışmanlığının yanı sıra, pedagojik danışmanlık ve psikolojik danışmanlık desteği de sunuyor. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyenler, telefonla veya şahsen merkeze başvurarak randevu alıyor. Başvuranlar, haklarında kısa bir bilgi alınmasının ardından gerekli alana yönlendiriliyor.

MUTLU YAŞAM HERKESİN HAKKI

Toplumların sağlıklı bir şekilde gelişmesini ve geleceğe güvenle bakmasını sağlayan temel yapının aile olduğuna inandıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk eğitimimizi aldığımız ve bizleri hayata hazırlayan güvenli sığınak olan aile kurumunu destekleyici hizmetleri asla ihmal edemeyeceklerini söyledi.

Konyaaltı Belediyesi Aile Danışma Merkezi’ne aileler, anne- baba ve çocuk, gelin-kaynana olarak aile içi problemlerini çözmek, iletişim becerileri kazanmak için başvuruyor. Seminerler haftada iki gün toplamda 20 seanstan oluşuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle