Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi’nde özel öğrencilere hediye

Semih Köken | 03 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ‘na (ZİÇEV) tahsis edilen Akdamlar İlkokulu’nda restorasyon çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

ZİÇEV’in Akdamlar İlkokulu’nun restore edilmesi talebiyle ziyaret ettiği Belediye Başkanı Muhittin Böcek, okulun restore edilerek eğitime hazır hale getirildiğini kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Akdamlar Mahallesi’nde atıl halde bulunan Akdamlar İlkokulu’nun kullanım hakkını ZİÇEV’e verdiğini ifade eden Muhittin Böcek, “Engeliniz engelimizdir” sözünden yola çıkarak bu okulu engelli öğrencilerin kullanımına uygun şekilde yeniden restore ettiklerini söyledi.

İki ay önce ZİÇEV yönetimi ve öğrencilerinin kendisini ziyaret ederek destek talebinde bulunduğunu hatırlatan Böcek, “ZİÇEV yönetimi, Akdamlar İlkokulu’nu rehabilitasyon merkezi olarak kullanmak istediklerini ancak atıl halde bulunan okulu restore edecek bütçelerinin olmadığını söyledi. Biz de kendilerine yardımcı olabileceğimizi söyledik. Vakit kaybetmeden çatıdan zemin döşemesine kadar tepeden tırnağa okulda yenileme yaptık. Özel öğrencilerimiz için okulu hazırladık” diye konuştu.

ZİÇEV Başkanı Lütfiye Akbaş, desteklerinden dolayı Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle