Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi’nde 600 öğrenci tiyatro izledi

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediyesi, çocuklara yönelik hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 600 öğrenciyi tiyatroyla buluşturdu.

Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KOSHİM) yer alan kütüphane ve teknoloji sınıfıyla öğrencilere bilgiye ulaşma kolaylığı sunan Konyaaltı Belediyesi, farklı kültür ve sanat faaliyetleriyle de öğrencilere kapılarını açıyor. Konyaaltı Belediyesi özel bir okulun ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan ‘Dört masal bir oyun’ tiyatro gösterisine ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 600 öğrenci iki seans halinde Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda sergilenen tiyatro oyununu izledi. Tiyatro oyunu zaman zaman çocukların da katılımlarıyla daha eğlenceli hale geldi. Oyunu coşkulu bir şekilde izleyen çocuklar, tezahüratlarla programa katılarak neşeli dakikalar yaşadı. Etkinlikte öğrencilere eğitici bilgiler ve dersler de verildi. Tiyatro gösterisi sadece eğlenceyle sınırlı kalmayıp farklı bilgilerin oyun tekniğiyle öğrenilmesine de vesile oldu. Belediye hizmet binası koridorlarını dolduran öğrenciler, oyunun sahnelendiği salon önünde hatıra fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle