Hoşgeldiniz  

KONGED Cumhuriyeti

Semih Köken | 30 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

IMG-20151029-WA0034 IMG-20151029-WA0039 Screenshot_2015-10-29-09-17-08     İlk önce KONGED Kepez İlçe Başkanlığı Arslanlar İlköğretim Okulunda başladı Konged’in Cumhuriyet Bayramı coşkusu. İlçe Başkanı Sercan Çavuş ve ekibi minik öğrencilerle bayramı kutladılar ve okula hediyeler takdim ettiler.

İlçe Başkanı Çavuş, “Bu bayram sadece protokolün değil hepimizin, tüm ülke insanının bayramıdır, bizlerde bu sevince ortağız” şeklinde konuştu.

     “Cumhuriyet’ten Geleceğe Zeytin Dalı”

KONGED Konyaaltı İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel “Cumhuriyet’ten Geleceğe Zeytin Dalı” etkinliğini gerçekleştirdi.

Dr. Günseli-Bülent Akınsal İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte barışı ve geleceği temsil eden beş adet zeytin fidanı, öğrenciler ve öğretmenler eşliğinde okul bahçesine dikildi. Zeytin fidanlarına ders isimlerinin verildiği etkinlikte geleceğin temsilcileri öğrenciler, fidanlara çok iyi bakacaklarına dair söz verdiler.

KONGED Konyaaltı İlçe Başkan’ı Kubilay Özener ” 92 yıllık Cumhuriyetimizin geleceği bizim için hayli önemlidir ki; önceliğimiz barış, birliktelik, huzur ve refah. Konged Konyaaltı ailesi olarak bizler, Bayram’ımızı öğrenci kardeşlerimiz ile geleceğimize zeytin dalı göndererek kutlamayı ve bu coşkuyu küçük ama anlamlı birlikteliğimiz ile taçlandırmayı hedefledik. Daha nice yıllar olsun, nice nesiller gölcesinde büyüsün yüce vatanımızın ” dedi.

Her iki etkinliğe yerinde katılan KONGED Genel Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu “Cumhuriyet barış, bahar, birlik ve beraberlik demek, Cuhmuriyet Bayramını coşkuyla her yıl kutlamaya devam edeceğiz.”dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle