Hoşgeldiniz  

Kitap Fuarı’na 3 günde 30 bin ziyaretçi

Semih Köken | 12 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

BU yıl 6’ncısı düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı, 3 günde 30 bin kitap sever ziyaret etti.

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, üçüncü gününde rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. 9 Ekim Pazar günü Cam Piramit’te kapılarını açan fuarın ilk üç gününde, Ahmet Şafak, Hayko Bağdat, Yusuf Çağlar, Meleç Çe, Uğur Koşar, Hulki Cevizoğlu, Vural Savaş, Bilal Şimşir, Savaş Dursun, Ayşe Kulin, Füsun Önal, Cemalnur Sargut, Ahmet Aziz Nesin, Erkan İşeri, Yalçın Küçük, Fatih Tuncay, İhsan Eliaçık, Oğuz Saygın, Ergun Poyraz, Hanefi Avcı gibi yazarlar, 30 bini aşkın ziyaretçiyle buluştu.

HER GEÇEN YIL FUARA İLGİ ARTIYOR

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’yla Antalya’da bir hayali gerçekleştirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 22 bin ziyaretçi sayısıyla ilki gerçekleştirilen fuarın bu yıl ilk üç günde 30 bin ziyaretçi sayısına ulaştığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi standında ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Böcek, sevdikleri yazarlarla sohbet edip onların imzalı kitaplarını almak için bekleyen kitap severlerin, Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’na büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
BU YIL 6'NCISI DUZENLENEN ANTALYA KONYAALTI KITAP FUARI'NI, 3 GUNDE 30 BIN KITAP SEVER ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

BU YIL 6'NCISI DUZENLENEN ANTALYA KONYAALTI KITAP FUARI'NI, 3 GUNDE 30 BIN KITAP SEVER ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

BU YIL 6'NCISI DUZENLENEN ANTALYA KONYAALTI KITAP FUARI'NI, 3 GUNDE 30 BIN KITAP SEVER ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Başkan Böcek, Antalya’nın korsan kitap satışında ilk sıralarda yer aldığı dönemde korsanla mücadele edebilmek adına kitap fuarı düzenlediklerini ve bu günlere geldiklerini söyledi. Böcek, her görüş ve düşünceden yazar ve fikir adamının eserlerinin bulunduğu fuara rekor katılım beklediklerini kaydetti. Muhittin Böcek, “Bununla birlikte 2015 – 2016 eğitim-öğretim yılının bu ilk günlerinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz fuar sayesinde daha uygun fiyatlara kitap alma imkanı bulabilecek” diye konuştu.

94 yazar ve 133 yayınevinin katıldığı fuarın dördüncü günü yarın, Mavisel Yener, Vural Savaş, Bilal Sami Gökdemir, Halil Ata Bıçakçı, Serkan Şengül, Ahmet Aziz Nesin, Yahya Türkeli, Erkan İşeri, Nihat Yalçın, Miraç Çağrı Aktaş ve Fatih Tuncay, okurları için fuar yerinde kitaplarını imzalayacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle