Hoşgeldiniz  

Kepez Yaza Hazırlanıyor

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Kepez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gübreleme, budama, çim biçme faaliyetlerine hız verdi.

Kepez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kepez’i güzelleştirmek için ilçe sınırlarında büyük bir çalışma başlattı.

İlçede bulunan parklar, mesire ve yeşil alanlarda, sulama, gübreleme, budama ve çim biçme faaliyetleri yürüten ekipler, mevsimsel çiçekleri de toprakla buluşturuyor.

Yaza hazırlık yapan Kepez Belediyesi, mesire alanını yaz çiçekleri ile renkleniyor. Belediye ekipleri, ağaç fideleri ve mevsimine uygun çiçek fideleriyle, parkları rengarenk bir görünüme kavuşturmaya hazırlanıyor. Piknik sezonunun da başlamasıyla, mesire alanında temizlik ve çim biçme faaliyetlerine hız veren ekipler, vatandaşların keyifli günler geçirmesi için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Kepez’i yeşiller içinde estetik bir görüntü kazandırmak için ekiplerin sürekli çalışmalar yaptığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İlçe, parklar, bahçeler, mesire alanları ve refüj düzenlemeleri ile ilkbahar ayında yeşile bürünüyor. Kısa bir süre sonra da başlatacağımız yeni projelerle Kepez’in yepyeni yüzüyle, vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olacağız.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle