Hoşgeldiniz  

Kayıp Gencin Cesedi Irmakta Bulundu

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, ırmakta bot turu yapmak üzere tekneye binen turistlerin tekne ile iskele arasında sıkışmış halde gördüğü erkek cesedi, polis ve itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Cesedin 18 Mayıs tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki bir gence ait olduğu belirlendi.

Tarihi Köprü’nün yan tarafında bot turu yapmak üzere tekneye binen turistler, tekne ile iskele arasında bir ceset görerek durumu tekne sahibine bildirdi. Tekne sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, olay yerinin çevresindeki vatandaşları uzaklaştırırken, ırmakta ceset bulunduğunun duyulması üzerine ilçede kaybolan Mehmet Atmaca ve Ferhat Sarı isimli gençlerin yakınları olay yerine gelerek kimliğinin belirlenmesini endişeyle bekledi.

Cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesinin ardından ceset Manavgat itfaiye ekipleri ve güvenlik güçleri tarafından ırmaktan çıkarılırken cesedin kafasında kanama olduğu belirlendi. Irmaktan çıkarılan cesedin üzerindeki kimlikten geçen pazar gününden beri ailesi tarafından aranan ve patronu turizmci Mustafa Boztepe tarafından bulan kişilere 25 bin lira ödül konulan otel çalışanı Ferhat Sarı (18) olduğu belirlendi.

Sarı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Sarı’nın ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı ifade edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle