Hoşgeldiniz  

Kavşaklara Kazma Kürek Vurulmaya başlandı’

SEMİH KÖKEN | 26 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Danısma kurulu toplantısı

Danısma kurulu toplantısı (1)

Danısma kurulu toplantısı (3)

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir buçuk aylık süreçte birçok projeye başlattıklarını belirterek, “Antalya’da kavşaklara, yeniden kazma kürek vurulmaya başlandı” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın Mayıs ayı İl Danışma Kurulu toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, göreve gelir gelmez projelerini birbiri ardına başlattıklarını söyledi. Kavga için değil hizmet için geldiklerini dile getiren Başkan Türel, yıkımı önümüzdeki günlerde başlayan olacak İl Özel İdaresi Binasının yerine yeşil alan yapacaklarını kaydetti. Başkan Türel, “ Senelerdir Antalya’nın kanayan yarası olan İl Özel İdaresi binasına önümüzdeki hafta kazmayı vuruyoruz ve tarihe kavuşuyor. Antalya’ya hayalet bina haline gelen bu binayı yıktığımızda birileri çok merak ediyor. Yerine ne yapılacak? Yerine yeşil alan yapacağız. Antalyalıların istifade edeceği güzel bir park alanı yapacağız. Çocuklarımız orada oynayacak, gençler orada buluşacak, ihtiyarlarımız orada Antalya’nın güzelliklerini yaşayacak” şeklinde konuştu.
Milleti hizmet etmek için attıkları adımların muhalefet tarafından önünün kesilmek istendiği herkesin gördüğünü ifade eden Başkan Menderes Türel, Konyaaltı’nda halka açık, şezlong, şemsiye, bütün tuvalet ve duş hizmetlerinin ücretsiz olacağı bir hizmeti Antalyalılar ile buluşturmak istediklerinde muhalefetin ittifak yaparak engellediğini kaydetti. Başkan Türel, “Biz milletin yanında oldukça, onlar millete vereceğimiz hizmetin karşısında oldukça onların sandıkta sonu her zaman hüsran olacaktır” dedi.
İFTİRA ATANLAR ŞİMDİ NEREDE?
Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konyaaltı’nı halka açacağız dediğimizde birileri çıktı. ‘Konyaaltı’nı peşkeş çekecek’ dedi. Hani onu diyenler? Bir hafta on gün sonra halka ücretsiz hizmet verecek hale geliyor. Nerede o iftiracılar? Nerede o yalancılar? Hiçbirisi yok. Şimdi kaçacak delik arıyorlardır. Bulabilirlerse girerler. Utanacak yüzleri de yok, memleketin sokaklarında gezerler. Biz Antalya’nın trafik, ulaşım, alt yapı gibi büyük projelerle ilgili sorunlarını çözüyoruz. Havaalanı istikametine iki tane alternatif yol açıyoruz. Bu yolları Havaalanı kavşağını yonca kavşak haline getirmek suretiyle bu kavşağa bağlayacağız. Altınoava kavşağına döner kavşak isteyenler artık buna ihtiyaç duymayacaklar. Alternatif yollar oradaki yoğunluğu ortadan kaldıracak”
YENİ YOLLARI TRAFİĞİ RAHATLATACAK
Kısa sürede Batı Çevre Yolu’nun devreye gireceğini anlatan Menderes Türel, “Oradaki sorunları çözecek adımları da göreve gelir gelmez attık. Kuzey Çevre Yolu, Organize Sanayi Bölgesi’nin arkasından Isparta yoluna bağlanacak. Yolun ihale hazırlıkları devam ediyor. Antalya çevre yollarıyla şehir içi yollarıyla önemli bir rahatlama yaşayacak.
Benim ilk belediye başkanlığım dönemimde önemli bir kısmı tamamlanan belediye binası çürümeye terk edildi. Beş sene bir çivi çakılmadı. Antalya’ya yazık ettiler, dönüp bakmadılar, uğraşmadılar, çalışmadılar. Şimdi belediye hizmet binası çalışmalarına başlayacağız. En geç bir sene içerisinde belediye binasını barakalardan kurtaracağız. Bunlar bir buçuk aya sığanlar. Bizler sizler için çalışacağız. Hep birlikte Antalya’ya güzel hizmetleri birlikte kazandıracağı” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle