Hoşgeldiniz  

Karla Mücadelede Büyükşehir Farkı

SEMİH KÖKEN | 27 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’de yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımı zorlaşan mahalle yollarını gece gündüz çalışarak greyderler ile açıyor. Ekiplerin hızlı ve etkin çalışmaları ilçe sakinlerinin takdirini topluyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Akseki’de karla mücadele başlattı. Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren teyakkuza geçen Akseki Hizmet Birimi’ne bağlı iş makineleri, yoğun kar yağışına maruz kalan ilçede vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyor. Kar nedeniyle ulaşımı zorlanan mahalle yolları Büyükşehir ekipleri tarafından vakit kaybedilmeden greyderlerle açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan denetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, yoğun kar yağışının yaşandığı Cevizli, Süleymaniye, Bademli, Değirmenlik, Susuzşahap, Salihler, Kuyucak, Gümüşdamla, Çınardibi, Günyaka, Karakışla, Ceceler ve Yarpuz mahalleri yolları iş makineleri ile temizlenerek ulaşıma açıldı. Büyükşehir ekiplerinin hızlı ve etkin mücadelesi vatandaşların mağduriyetini önlerken, takdir topladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle