Hoşgeldiniz  

Kardeş cemiyet Nürnberg’den AGC’ye tebrik

Semih Köken | 10 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na yeniden seçilen Mevlüt Yeni’ye mektup gönderen kardeş cemiyet Almanya’nın Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer, tebrik etti.

 

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’yle kardeşlik protokolü bulunan ve AB projelerinin de partneri Nürnberg Basın Kulübü, Mevlüt Yeni’nin Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na yeniden seçilmesinden dolayı tebrik mesajı gönderdi. Siegfried Zelnhefer Başkan Yeni’ye gönderdiği mektupta, “Tekrar seçilmen şüphesiz Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerinin sana duyduğu büyük güvenin ve bugüne kadar yaptığın başarılı çalışmaların teyidi. Kanımızca bu sonuç aynı zamanda cemiyetlerimiz arasında devam eden son derece canlı kardeşlik için de büyük bir onay teşkil etmekte. Eminim ki, sen Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin başında olduğun sürece bu eşsiz ortaklığı beraberce koruyup daha da ileri götürmeye devam edeceğiz” dedi.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KAYGISI

“Gerek insani gerek mesleki alanda sınırlar ötesi fikir alışverişlerimizin özellikle bu günlerde daha da önem kazandığını düşünüyorum” diyen Zelnhefer, basın özgürlüğünün önemine dikkat çekerek bu konudaki kaygılarını, “Türkiye’de devlet yönetiminin basın özgürlüğü gibi ulvi bir temel değere maalesef hür demokrasilerde olması gerektiği kadar değer vermediğini duymaktayız. Bu bizleri tedirgin etmekte” sözleriyle dile getirdi. Zelnhefer, tebrik mesajını “Sevgili Mevlüt, Antalya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı gibi bu önemli görevi başarıyla devam ettirmen için gerekli enerji, kudret ve sevinci yitirmemeni dileriz” ifadeleriyle sonlandırdı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle