Hoşgeldiniz  

Jüpiter Aydınlatma’da Kurumsal Firma Somelpa Elektrik

Semih Köken | 19 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

Jüpiter Aydınlatma gibi büyük bir firmanın, satış anlamında bir diğer dev olan Somelpa Elektrik ile birlikte iş yapması kaçınılmaz olmuştur.

Jüpiter aydınlatma, aydınlatma ürünleri üretimi ve satışı yapan pek çok firmayı geride bırakarak kendini oldukça fazla geliştirmiş ve yılların verdiği tecrübeyi nesilden nesile aktarmayı amaçlayan büyük bir şirket konumuna erişmiştir.

Bu süreçte, 1980’li yıllarda üretimine başladığı ürünlerin Ar-Ge çalışmalarını da yakından takip eden şirket yetkilileri, sürekli gelişimi ilke olarak kabul etmenin yanı sıra, müşteri portföyünü geliştirmek adına da çeşitli hamleler düşünmüşler ve uygulamışlardır. Bu anlamda sektörün bir diğer önemli firması olan Somelpa ile iş birliği içine giren Jüpiter, bu firmanın tecrübesine ve yeteneğine kendini teslim etmiştir.

Somelpa, doğrudan ulaştığı müşterilerini Jüpiter firmasına da aynı atiklik ile ulaştıracağı için, özellikle ürün tedarik süresinin azalması ve müşterilere sürekli çok kaliteli ürünlerin teslim edilmesi amaçlanmıştır.

Somelpa Elektrik, hızlı hizmet anlayışı ve sıkı iş takibi ile birlikte, pazarda başarı ile kaliteli ürün satabilen nadir firmalardan biridir. Bu nedenle, Jüpiter Aydınlatma gibi büyük bir firmanın, satış anlamında bir diğer dev olan Somelpa Elektrik ile birlikte iş yapması kaçınılmaz olmuştur.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle