Hoşgeldiniz  

İtalyan işadamlarının Antalya çıkartması

Semih Köken | 16 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Gruppo Triveneto.com tarafından düzenlenen banyo-armatür ve ısıtma ve soğutma sistemleri tanıtım günleri, 4-5 Ekim tarihlerinde Antalya’da yapılacak.

**

İtalya’da, sektöründeki en önemli konsorsiyum olan Gruppo Triveneto.com tarafından düzenlenen ve Morrıs Vıaggı ile Maximo Travel tarafından organize edilen ‘Made in Italy’ günleri, 4-5 Ekim tarihlerinde sektörün Türk ve İtalyan temsilcilerini Antalya’da bir araya getirecek. İnşaat sektörünün çok yakından takip ettiği etkinlikte, Türk ve İtalyan işadamları bir araya gelecek. Etkinliğe katılan 70 firma, yeni ürünlerini Antalya’da Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel Kongre ve Fuar Merkezi’nde tanıtacak.

ÇOK SAYIDA ORTAK YATIRIM VAR

Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli, kongre öncesi 29 Eylül’de Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de düzenlenecek toplantıda, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Geçen yıl Kuşadası’nda düzenlenen ve büyük ilgi gören fuarda Türkiye ile ilgili düşüncelerini paylaşan Tiberio Fiesoli, gelişen Türkiye pazarını görerek kendi üyeleri ve müşterileri ile buluşmak, yeni ürünleri tanıtmak, hem de yeni müşteriler kazanmak için bu etkinliği düzenlediklerini, Türkiye’nin kriz söylentilerine rağmen en güvenilir ülkelerin başında geldiğini belirtti. Geçen yıl bu organizasyonla 240 milyon euro ciro yaptıklarını ve bunun bu yıl daha da artacağını belirten Tiberio Fiesoli, “Türkiye’de diğer iş kollarında çok sayıda İtalyan ortak yatırımları var” dedi. (DHA)

657a63cf9058456a485e2ec8ade1c1aa

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle