Hoşgeldiniz  

İşte Türel’in beyin takımı

SEMİH KÖKEN | 28 Nisan 2014 | Antalya Haber A- A+

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlıkta birinci ayını tamamlamaya hazırlanırken, danışman kadrosu da şekillendi. Başdanışman olarak avukatı Caner Şahinkara’yı getiren Menderes Türel’in danışman kadrosu mimar Feridun Uyar ve finans uzmanı Mehmet Urcu’dan oluşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, belediyenin beyin takımını belirledi. Başdanışmanlığına avukatı ve 2004- 2009 yılında Büyükşehir’de birlikte çalıştığı Şahinkara’yı getiren Türel, imar konularındaki çalışmak üzere geçmişte de birlikte mesai yaptığı mimar Uyar’ı danışman olarak görevlendirdi. Başkan Türel, belediyenin mali yapısının geliştirilmesi ve yeni yatırımlar için finans kaynakları konusunda ise yatırım, finansman ve menkul değerler uzmanı Mehmet Urcu’yla birlikte çalışacak.

Başkan Türel’in danışman kadrosu şekillenirken daire başkanlıklarında yapılanma da devam ediyor. Ulaşımın patronunu değiştiren Türel, Nurettin Tonguç’un sürdürdüğü Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’na, Büyükşehir’de bir dönem Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevinde de bulunan Vecihi Öz’ü getirdi. Öz, eski Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın kızağa çektiği isimler arasındaydı.

Mali Hizmetler Daire Başkanlığı içinse Başkan Türel tercihini, Mustafa Akaydın döneminde Büyükşehir’den ayrılarak Antalya İl Özel İdaresi’ne geçen Selahattin Artun’dan yana kullandı. Kapanan Özel İdare’de Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı olan Artun, şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin hesaplarından sorumlu isim oldu.

Başkan Menderes Türel, ilk kadın daire başkanını ise Sosyal Hizmetler Dairesi’ne atadı. Sanem Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı oldu. Başkan Türel, Fen İşleri’nde Daire Başkanı Sebahat Çevik, İmar ve Şehircilik’te Daire Başkanı Aysun Öztürk’ün yerine erkek daire başkanları atarken, görevden alınan Destek Hizmetler Daire Başkanı İlknur Aygün’ün yerine yeni atama yapılmadı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle