Hoşgeldiniz  

İş Gezisinde Küçük Kıza Taciz İddiası

Semih Köken | 13 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da, 14 yaşındaki kız çocuğunu pansiyona götürüp cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki Ümit B.’ye, 11 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Konya’da mali müşavirlik bürosunda çalışan Ümit B., 14 Mayıs’ta iş dolayısıyla geldiği Antalya’da, Kaleiçi Yat Limanı’nda kayalıklarda otururken F.S.K. ile tanıştı. Ümit B., sinemada birlikte film izlediği F.S.K.’yı kaldığı pansiyona götürerek, iddiaya göre burada cinsel saldırıda bulundu. Ümit B., daha sonra kızı taksiyle şehirlerarası otobüs terminalinin önüne bıraktı. Gece yarısı eve giden F.S.K., durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine Konya’da gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ümit B. hakkında, ‘çocuğun özgürlüğünü kısıtlamak’ ve ‘cinsel saldırı’ suçlarından dava açıldı.

SEGBİS ÜZERİNDEN İFADE VERDİ

Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına tutuksuz yargılanan Ümit B., Konya Adliyesi’nden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden katıldı. Duruşmaya, cinsel saldırıya uğradığını iddia eden F.S.K ve ailesi katılmazken, temsilen baronun görevlendirdiği avukatlar hazır bulundu. Hakkındaki suçlamalar okunduktan sonra SEGBİS üzerinden ifade veren Ümit B., iddiaları kabul etmedi. 14 Mayıs günü saat 19.00 sıralarında Kaleiçi Yat Limanı’na gittiğini anlatan Ümit B., burada tanıştığı F.S.K. ile sinemaya gitmeye karar verdiklerini söyledi.

TACİZ İDDİALARINI KABUL ETMEDİ

F.S.K ile önce kaldığı pansiyona geldiğini ifade eden Ümit B., “Yanındaki tablet bilgisayarı odama bırakmak için gittik. Birkaç dakika sonra inip sinemaya gittik. Film izledikten sonra F.S.K.’nin tabletini almak için otele geldi. Benimle kalmak istediğini söyledi. Kendisine oda tutalım dedim. Yaşı küçük olunca oda verilmedi. Kendisine nasihat edip evine gitmesi gerektiğini söyledim. Taksiyle evinin bulunduğu yere götürdüm. Ancak bu kez kendisini otobüs terminaline bırakmamızı istedi. Ben de otogarın girişine bıraktım ve taksiyle otele döndüm. Kimseyi taciz etmedim” diye konuştu.

TAKSİCİ VE RESEPSİYONİST TANIKLIK YAPTI

Duruşmada Ümit B.’nin kaldığı pansiyonun resepsiyon görevlisi ile taksinin sürücüsü de tanık olarak dinlendi. Resepsiyon görevlisi Yusuf A., sürekli müşterileri olan Ümit B.’nin olay günü gece yarısından sonra yanında genç kızla geldiğini söyledi. Oda tutmak isteyen kızın yaşının 17 olduğunu, kimliğinin olmadığını belirtmesi üzerine oda vermediklerini anlatan Yusuf A., bunun üzerine Ümit B.’nin mağdureyle pansiyondan ayrıldığını kaydetti.

Taksici Mehmet A. ise sanıkla birlikte araca binen mağdureyi otogarın girişine bıraktığını söyledi. Mahkeme, F.S.K. ve ailesinin ifadesinin alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle