Hoşgeldiniz  

İlçelerde Sinema Keyfi Sürüyor

SEMİH KÖKEN | 09 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

akseki (5) akseki (3) 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde beyaz perdede film izleme olanağı bulamayan vatandaşlar için düzenlediği ‘Açık Hava Sinema’ etkinliği sürüyor. Akseki’deki gösterim yoğun ilgi gördü. Sinema gösterimleri Alanya ve Gazipaşa’da da gerçekleşecek.

 

Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir yasası ile birlikte kültürel faaliyetleri tüm ilçelere yayıyor. Bu kapsamda oluşturulan Yazlık Sinema, bir bir ilçeleri dolaşmaya devam ediyor. Yazlık sinema nostaljisini yeniden vatandaşlar ile buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı son yıllarda vizyona giren Türk filmlerini ilçelerle buluşturuyor. Elmalı, Demre, Kaş, Finike, Kumluca, Kemer’in ardından açık hava sinemasının son durağı Akseki oldu. Hükümet Konağı önüne kurulan beyaz perdeye 7’den 70’e Aksekililer büyük ilgi gösterdi. Mandıra Filozofu adlı komedi filmini izleyen vatandaşlar neşeli bir akşam geçirdi.

 

Film gösterimleri Akseki’den sonra Alanya ve Gazipaşa’da sürecek. Açık hava sineması, 10 Eylül’de Alanya İskele Meydanı’nda, 11-12 Eylül’de ise Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda perdelerini açacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle