Hoşgeldiniz  

Hisarcıklıoğlu’nun helikopteri turizmciden

SEMİH KÖKEN | 02 Kasım 2018 | Antalya Haber A- A+

Hisarcıklıoğlu’nun helikopteri turizmciden

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya’da kısa ama yoğun programı nedeniyle zamana karşı yarışınca imdadına Antalyalı turizmcinin helikopteri yetişti.

15.8 milyon dolar geliri ile dün akşam ATSO’dan konaklama tesisleri dalında ödül alan Cömertoğlu Otelcilik’in sahiplerinden Tolga Cemertoğlu, helikopterini Rifat Hisarcıklıoğlu’na tahsis etti.

Hisarcıklıoğlu, beraberinde ATSO Başkanı Davut Çetin’in de olduğu bir grupla önce Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yaptırılan hizmet binasının töreni için Kumluca’ya gitti. Törene AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, diğer oda ve borsa başkanlarıyla siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Bu programın ardından helikopterle Antalya’ya dönen Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler saat 18.00’deki ödül törenine 18.50’de gelebildi.

ÇETİN’DEN CÖMERTOĞLU’NA TEŞEKKÜR

ATSO Başkanı Davut Çetin, turizmci Tolga Cömertoğlu’na twitter hesabından şu mesajı atarak teşekkür etti;

“Bugün Antalya ve Kumluca’daki yoğun programımız için helikopterini tahsis eden sevgili kardeşim @TComertoglu’na nazik jesti için çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle