Hoşgeldiniz  

“Her şey ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için..”

Semih Köken | 28 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Ak Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Manavgat ve Kepez ilçelerinde mahalle başkanları ile yönetimlerini ziyaret etti. Yoğun çalışma temposunu sürdüren Milletvekili Enç, ilçelerde hasta ve taziye ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Manavgat ve Kepez ilçelerinde mahalle başkanları ile yönetimlerini ziyaret edip, ev toplantılarına katıldı. Toplantılarda ülkenin ve çocukların geleceği için gece gündüz çalıştıklarını belirten Enç, “Ak Parti olarak her zaman ülkemizin ve milletimizin menfaatleri için çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir erken seçim var. İnşallah 1 Kasım’da Ak Parti sandıktan tek başına iktidar olarak çıkacak. Koalisyon hükümetinin kurulmaması için çalışan muhalefet partileri, şimdi de seçim hükümetinin kurulmaması için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Yani ülkeyi hükümetsiz bırakmak, milletin huzurunu kaçırmak için çalışıyorlar. Ama Allah’ın izniyle bu ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç; “Türkiye’nin istikrarına ve huzuruna kastedenlerle mücadelemizi devam ettireceğiz. Ak Parti olarak; milletimizin huzur, refah ve güvenliği için gereken tüm adımlar atılıyor” dedi. Toplantılarda Milletvekili Enç’e en çok yöneltilen sorulardan biri, ‘Bu terör ne zaman bitecek, şehit haberleri ne zaman son bulacak’ sorusu oldu. Terörle mücadeleyi kararlılıkla ve sonuna kadar sürdüreceklerini ifade eden Enç sözlerini şöyle sürdürdü; “Terörün her türüne karşı olan devletimiz, terör olaylarının bitmesi için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Terör örgütünün çok ciddi kayıplar yaşadığını biliyoruz. Güvenliğimiz için tehdit teşkil eden DAEŞ için etkili operasyonlar gerçekleştirildi. Bizim için terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur. Amacı, söylemi ne olursa olsun, hepsi terör örgütüdür. Bir taraftan terörle ve arkasındaki kirli odaklarla mücadelemizi sürdürüyor, diğer taraftan hukuk devletinden, demokrasiden asla taviz vermiyoruz. Terör örgütleri ülkemiz için tehdit olmaktan çıkarılana kadar, devletimize, milletimize doğrultulan silahlar bırakılıp, gömülerek üstüne beton dökülünceye kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden en büyük rahatsızlığı terör örgütü duydu. Türkiye kazanırken onlar kaybediyordu. Etnik, dini hassasiyetleri kaşıyarak siyaset yapan istismarcılar bunun için harekete geçtiler. Ülkemizin huzur ve istikrarına, milletimizin birlik ve beraberliğine kastedenlere, ne adına olursa olsun asla izin verilmeyecektir.”

Milletvekili Enç’e, Manavgat ilçesinde İlçe Başkanı Hasan Öz, kadın kolları ve partililer, Kepez ilçesinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve yönetimi eşlik ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle