Hoşgeldiniz  

Hdp’li Aday Uluç: Memleketi Bölmek Gibi Bir Derdimiz Yok

SEMİH KÖKEN | 04 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya milletvekili adayı Saruhan Uluç Türkiye’yi bölmek gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya milletvekili adayı Saruhan Uluç Türkiye‘yi bölmek gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi.

HDP Antalya milletvekili adayları şehirdeki hemşehri dernekleriyle bir araya geldi. HDPAntalya 1. sıra milletvekili adayı Saruhan Uluç, partisinin seçim vaatleriyle ilgili bilgiler verdi. Dernek temsilcileri ise merak ettiklerini HDP’li adaylara sordu.

Milletvekili genel seçimlerinde bağımsız aday olmak yerine parti olarak seçime girmeyi tercih ettiklerini ifade eden HDP Antalya milletvekili adayı Uluç, amaçlarının Türkiyepartisi olarak mecliste yer almak olduğunu söyledi. İnsani değerleri ön planda tuttuklarını belirten Uluç, ülkenin bölünmesi gibi bir amaçlarının olmadığını dile getirdi. Tüm halkların eşit bir şekilde yaşadığı bir toplum istediklerini sözlerine ekledi. HDP’nin seçimlerde kilit bir noktada yer aldığını kaydeden Uluç, partilerinin barajı aşmasıyla yeni anayasanın daha kolay yapılabileceğini söyledi. Uluç, partisinin amaç ve vaatlerini paylaştıktan sonra dernek temsilcileri fikir ve görüşlerini sundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle