Hoşgeldiniz  

Hasan Yeşildağ Ak Parti İl Başkanı Adayı

SEMİH KÖKEN | 28 Şubat 2018 | Antalya Haber A- A+

Hasan Yeşildağ Ak Parti İl Başkanı Adayı

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı seçimine sayılı günler kala Hasan Yeşildağ aday olduğunu açıkladı.Ak Parti Antalya İl Başkanlığı seçimine sayılı günler kala Hasan Yeşildağ aday olduğunu açıkladı. Ak Parti İl Başkanlığı Adaylığı için uzun zamandır adı geçen Yeşildağ resmen “Adayım” dedi…

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı ve Medya Tanıtım Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Yeşildağ, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Halkta karşılığı olan kişiler çıksın” çağrısına karşılık 10 binden fazla imza topladığını belirtti.

Yazılı bir basın açıklamasıyla da adaylığını ilk kez duyuran Yeşildağ, adaylığına dair şunları beyan etti:

“ Antalya Ak Parti Teşkilatı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun sürdürmüş olduğu misyonu kaldıracak güçte değil. Partinin yıpranmaması adına uzun zamandır halk ile yaptığım görüşmeleri ve yorum hakkımı saklı tuttum. Tabanla yapmış olduğum istişareler neticesinde ortaya çıkan anafikir, birleştirici bir adayın çıkması idi. Taban benim artinin eksikliklerine vakıf olduğumu gördü ve dava insanı olduğuma da kanaat getirdi. Nitekim gerek bire bir diyalogda olduğum taban tarafından, gerekse sosyal medya aracılığıyla Ak Parti adına göreve davet edildim.

Cumhurbaşkanımızın “Halkta karşılığı olan” tanımına uygun olarak çıktığım yolda, TC leri ve telefonları da kayıtlı olmak üzere 10 Binin üzerinde imzalı destek aldım. Beni bu göreve davet edenler ve destek verenler sadece Ak Partili değil. Hemen her partiden ve görüşten insanların desteğini almış olmamın, toplumsal mutabakat anlamında da birleştirici özelliğimi ortaya koyduğunu düşünüyorum.

Göreve layık görüldüğüm taktirde, Ak Parti içindeki küskünleri barıştırıp, bugüne dek beni destekleyen ve desteklemeyen her görüşten insanı tek çatı altında toplayacağıma inanıyorum. Seçildiğim taktirde kazanan Antalya olacaktır… 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle