Hoşgeldiniz  

Gözüne İsabet Etti

SEMİH KÖKEN | 07 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

Olay Muratpaşa İlçesi, Yeşilbahçe Mahallesi’ndeki Antalya Atatürk İlkokulu’nda meydana geldi. 3’üncü sınıf öğrencisi Kerem K., okuldan bir arkadaşıyla kavga etti ve bu nedenle derse geç kaldı. İddiaya göre derse geç kalan öğrencisine kızan sınıf öğretmeni B.Y., elindeki kitabı fırlattı. Kitabın cilt kısmı gözüne isabet eden Kerem K. yaralandı. Gözü moraran ve kan içinde kalan öğrenciyi okulun müdür yardımcısı ve annesi hastaneye götürdü.

Sol göz kapağında açılan 1 santimetrelik yırtık nedeniyle özel bir hastanede Kerem K.’nın göz kapağına dikiş atıldı. Hastaneden taburcu edilen çocuk, ailesine bir çocukla kavga ettiğini ve o çocuğun öğretmeniyle konuştuktan sonra kendi sınıfına girdiğini, ders anlatan öğretmeninin kitabın sivri tarafını gözüne attığını söyledi. Kerem K. ayrıca öğretmenin kulaklarını çektiği ve yumruk attığını da öne sürdü.

Olanları duyan baba Celal K., polis merkezine giderek öğretmen B.Y.’den şikayetçi oldu. Celal K., “1’inci sınıftan bu yana sürekli bu öğretmenin öğrencileri rencide edişi, hareketleri herkes tarafından biliniyor. Veliler şu an bu öğretmenin duyarsızlığı, sakin olmayışına sürekli tepki halinde. Bugün oğlumu dövmüş, hıncını alamamış, kitap fırlatmış suratına. Nihayetinde bir çocuk bu, yaramazlık yapmış olabilir. Bu kadar insanın çocuğu var okulda. Çocuklar da bir türlü bu öğretmeni sevememişti. Gözünün altında yırtık ve kaşında da yarık var. Bir öğretmen sabırla bu mesleği yapamayacaksa yapmamalıdır” diye konuştu.

Olaya ilişkin okul tarafından bilgi verildiğini belirten Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, kendilerinin de İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bilgilendirdiklerini söyledi. Karabacak, “Şiddet olduğu için öğretmen hakkında inceleme ve soruşturma başlatılacak. Sonucuna müfettişlerimizin incelemesi sonrasında karar verilecek. Öğretmen arkadaşımızın öğrencisini dövme hakkı yok, ama maalesef böyle bir şey yaşanmış” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle