Hoşgeldiniz  

Fatih Bulvarı Korkuteli’ne yakışacak

SEMİH KÖKEN | 02 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

Korkuteli Fatih Bulvanı kaldırım (5)

Korkuteli Fatih Bulvanı kaldırım (1)

Korkuteli Fatih Bulvanı kaldırım (2)

Korkuteli Fatih Bulvanı kaldırım (3)
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Korkuteli’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında vatandaşlar Fatih Bulvarı’na sıcak asfalt kaplanmasını istemişti. Başkan Türel’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Antalya’ya ulaşımı sağlayan Fatih Bulvarı’nı kısa sürede sıcak asfaltla kaplayarak, ulaşıma açmıştı. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanmıştı.
IŞIL IŞIL OLACAK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, asfaltlama çalışmalarını tamamladığı Fatih Bulvarı’nın kaldırımlarını da yeniliyor. Engelli geçişleri ve görme engelliler için takip taşları da yerleştirilen kaldırımlara kırmızı parke taşları döşeniyor.
Fatih Bulvarı’ndaki çalışmalarda toplam 20 bin metrekare parke taşı, 10 bin metretül bordür kullanılması hesaplanıyor. Vatandaşların gölgede yürüyebilmesi için kaldırımlara 10 metre arayla ağaç dikiliyor. Aydınlatma direklerini de monte edildiği bulvar ışıl ışıl olacak.
AĞAÇLARA BÜYÜK HASSASİYET
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bulvarın eksik kalan 500 metrelik yağmur suyu kanalını da tamamlıyor. Büyükşehir Belediyesi yağmur suyu kanal çalışmaları üzerinde yer alan ağaçlar için büyük hassasiyet gösterdi. Yaklaşık 15 ağaç, Büyükşehir Belediyesi’nin ağaç sökme aracıyla bulundukları yerden alınarak, başka bir yere dikilmek üzere Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle