Hoşgeldiniz  

EXPO 2016, SÜSBİR ile işbirliği yapacak

Semih Köken | 20 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

SÜS Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez’i ziyaret ederek, EXPO’ya destek verme noktasında fikir alışverişinde bulundu.

SÜSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Otuzoğlu, SÜSBİR Yönetim Kurulu Saymanı Burak Barış ve SÜSBİR Genel Sekreteri Hatice Ünal, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez ile Genel Sekreter Yardımcıları Levent Murat Danışman ve Mücahit Şengül ile bir araya geldi. SÜSBİR Heyetine EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı ve projeyle ilgili bilgi verildi.

Karşılıklı işbirliğinin ele alındığı toplantıda konuşan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, süs bitkileri sektörünün ve üreticilerin önünü açacak her türlü gelişmeye olumlu baktıklarını ifade etti. EXPO 2016’nın bir botanik EXPO olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Suiçmez, bu açıdan SÜSBİR’in EXPO’ya katkısından memnun olacaklarını vurguladı.

SÜSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Otuzoğlu ise SÜSBİR olarak Türkiye’nin ilk EXPO’suna katkı koymaktan mutluluk duyacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

“Bir ön çalışma için buradayız. SÜSBİR’in kurumsal bahçeler bölümünde bir bahçe ile yer alması, düzenlenecek yarışmalarla ilgili olarak sorumluluk alması, iç mekan bahçelerindeki bitki, ürün, kesme çiçek gibi sergiler için organizasyonda görev alması ve üyelerimiz aracılığıyla sergiler düzenlemesi mümkündür. ‘Business to business’ ve ‘En iyi uygulamalar’ gibi konularda da organizasyona etkin olarak dahil olabiliriz. Kültürel etkinlikler kapsamında da kongre, toplantı, çalıştay, panel gibi sektörle ilgili organizasyonlar düzenleyebiliriz. Toplantıda görüşülen konuları yönetim kurulu üyelerimizle görüşüp en kısa sürede çalışmalara başlayacağız.”

Toplantının ardından SÜSBİR Heyeti İç Mekân Bahçeleri ve Sergi Alanı’nı gezdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle