Hoşgeldiniz  

Esnaflardan AK Parti İl Başkanı’na ziyaret

Semih Köken | 17 Şubat 2021 | Antalya Haber A- A+

Esnaflardan AK Parti İl Başkanı’na ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ziyaret ederek, Hükümetin esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Hükümetin Covid 19 tedbirleri kapsamında esnaf ve sanatkara verdiği desteklere esnaf temsilcileri teşekkür etti. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı ziyaret etti. İbrahim Ethem Taş’ın yeniden il başkanı seçilmesini tebrik eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, hükümetin Covid 19 tedbirlerinden dolayı zarar gören esnaf ve sanatkara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsünden dolayı ülkemizin sıkıntılı günler geçirdiğini belirten AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya’da sürekli yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başta Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerine teşekkür etti. Dere, “Geçtiğimiz günlerde Birlik binamızda İl Başkanımızla birlikte AK Parti MKYK Üyeleri ve milletvekillerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda dile getirdiğimiz taleplerimiz ilgili bakanlıklara anında iletildi ve yaşadığımız sorunlar büyük ölçüde çözüme kavuştu” dedi.

 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Covid 10 tedbirleri nedeniyle esnaf ve sanatkarımız ekonomik anlamda kötü günler geçirdi. Birçok üyemiz aylardır işyerlerini açamıyor. Bu süreci esnaf ve sanatkarımızın en az kayıpla atlatması için sürekli yanımızda olan hükümetimize teşekkür ediyoruz.  Bu süreçte. kira desteğinin yanı sıra lokantalara ciro kaybı desteği verildi. Kredi borçlarımız ertelendi. Gelir kaybı başvuru sonuçları açıklandı ve yeniden başvuru hakkı tanındı. Prim borcu olan üyelerimizin sağlık hizmetlerinden yararlanması 31 Aralık 2021’e kadar uzatıldı. Bu destekler üyelerimizin nefes almasını sağladı” diye konuştu.

 

Başkan Adlıhan Dere ve AESOB yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Koronavirüs salgını sadece ülkemizi değil tüm dünyayı olumsuz etkiledi. Bu süreci en iyi yöneten ülkelerin başında Türkiye geliyor. Virüsün yayılımını engellemek için Bilim Kurulu’nun aldığı tedbirleri hükümetimiz sıkı bir şekilde uyguluyor. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Taş, şöyle devam etti: “Covid 19 tedbirlerini vatandaşlarımızın en az zararla atlatması için Hükümetimiz tarafından toplumun her kesimine destekler verildi. Antalya’da salgının başladığı günden buyana verilen destek miktarı 2 milyar 835 milyon 531 bin 726 liraya ulaştı. Esnaf ve sanatkarımız da bu desteklerden yararlandı.  Şimdi aşılar geldi ve vatandaşlarımızın aşılanması devam ediyor. Umarım en kısa sürede bu virüs illetini yeneriz ve normal yaşantımıza devam ederiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle