Hoşgeldiniz  

Engelli bireyler çocukça eğlendi‏

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir’den engelli çocuklara özel 23 Nisan kutlaması

 

Engelli bireyler, Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen “Çocukça bir gün” etkinliğinde 23 Nisan’ı kutladı. Dans, yarışma, eğlence  dolu etkinlikte engelli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde engelli bireyleri unutmadı. Antalya’daki özel eğitim sınıflarında öğrenim gören engelli bireylerin 23 Nisan’ı çocukça yaşamalarına katkıda bulunmak amacıyla  Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ‘Çocukça Bir Gün’ etkinliği düzenlendi. Şenlik havasında gerç
ekleşen etkinliğe, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sanem Öztürk, çok sayıda engelli öğrenci ve velileri katıldı.

YETER Kİ DÜŞÜNCELER ÖZÜRLÜ OLMASIN

Etkinliğin açılışında konuşan Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, “Biz de bir söz var yeter ki düşünceleriniz özürlü olmasın. Bu güzel etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umuyoruz ki bugün daha güzel günlerin başlangıcı olur, hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sanem Öztürk; “Böylesine anlamlı bir bayramda sizlerle olduğum için çok mutluyum. Hepiniz bizler için birer mutluluk kaynağısınız. Bundan sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kanatları altında ba
yram neşesi içinde çok daha güzel günlerimiz olacak” diye konuştu.

OYUNLARLA EĞLENDİLER

Etkinlikte hareketli müzikler eşliğinde dans eden engelli bireyler, kendileri için hazırlanan oyun alanında çuval yarışı, penaltı atışı, basketbol, badminton, ip çekme, ip atlama gibi aktivitelerde doyasıya eğlendiler. Palyaçolara büyük ilgi gösteren çocuklar yüzlerini boyatıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelli çocuklardan oluşan koronun verdiği mini konser büyük alkış aldı. Şarkılara eşlik eden çocuklar, 23 Nisan’ı doyasıya kutladı.engelli 23 nisan kutlaması (4)engelli 23 nisan kutlaması (7)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle