Hoşgeldiniz  

En Güzel Projeyi Antalya’ya Kazandıracağız

SEMİH KÖKEN | 26 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

Konyaaltı Sahili Projesini Antalyaya Kazandıracağız (2) Konyaaltı Sahili Projesini Antalyaya Kazandıracağız (1)

Konyaaltı Sahili’nde uygulanacak yarışma projesi hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahili’nin Antalya için çok önemli olduğunu belirtti. Konyaaltı Sahili 6.2 kilometrelik uzunluğu ile dünyadaki en uzun plajlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Türel “Herkes Brezilya’daki Copacabana Plajı’nı anlatır. Copacabana 4 kilometredir. Gittiğimde sabah sporu yapma imkânım oldu. Ama güvenlik açısından plaja çok yaklaşmayın diye ikazda bulundular” dedi.

 

Konyaaltı Sahili’ni ücretsiz olarak halkın hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Türel “Biz dünya cenneti bir plaja sahibiz. Göreve gelir gelmez sahilde her türlü hizmeti ücretsiz karşılayacağız dediğimizde bize inanmadılar. Şezlong, şemsiye, tuvalet ve duş gibi ihtiyaçları ücretsiz karşıladık. Bizim hizmetlerimizi anlamakta zorluk çekenler oldu. Bu hizmetlerimizi çekemeyen bazı vatandaşlarımızın, halkımızın istifadesine sunduğumuz şezlong, şemsiyelere kasten zarar verdiklerini tespit ettik. Geçmişte de maalesef benzer davranışlara şahit olmuştuk. Hizmetin hasedi olmaz. Bazıları hasedinden çatlasa da… Biz milletimiz için bu hizmetleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

ANTALYA BU HİZMETLERE LAYIK

Konyaaltı Sahili’nde Mimarlar Odası ile bir yarışma projesi başlattıklarını açıklayan Başkan Türel, şöyle konuştu: “Bugünlerde mimar arkadaşlar harıl harıl proje hazırlığı içindeler. Yarışma projesiyle Konyaaltı Sahili çok daha farklı olacak. Batı Çevre Yolu da tamamlandığında büyük bölümü yayalaşmış, sadece buradaki ev ve iş yerlerine ulaşabilecek, kontrollü trafik dediğimiz belki tek şeritlikten ibaret bir plaj düzenlemesini Antalya’ya kazandıracağız. Hocalarımız, bilim adamlarımız en güzel ve uygulanabilir projeyi seçecekler. Biz onu Antalya’ya kazandıracağız Seneye yetişmesi biraz güç ama belki plaj bölümünü hayata geçirebiliriz. Antalya bunlara layık, biz bu hizmetleri Antalyalılara kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle