Hoşgeldiniz  

Elvan, “Yeni Yollar Şoför Esnafımızı Rahatlatacak”‏

SEMİH KÖKEN | 05 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Havaalanında Taksi Lokalinde şoförlerle bir araya geldi.

Ulaşım alt yapısıyla ilgili çalışmalar hakkında şoförlere bilgi veren Elvan, “Yeni yollar şoför esnafımızı rahatlatacak” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, işadamları, sanayiciler, esnaf başta olmak üzere toplumun her kesimiyle bir araya geliyor. Elvan, çalışmaları kapsamında bu kez şoförlerle buluştu. Havaalanında çalışan SS 115 No’lu Taksi Kooperatifinin lokalinde taksicilerle bir araya gelen Elvan, ulaşımla ilgili yapılacak yeni düzenlemeleri, yol ve kavşak çalışmalarını anlattı.  Yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek köprülü kavşakların trafiği rahatlatacağını söyleyen Elvan, “Sizlerin taleplerini biliyoruz. Daha rahat, daha konforlu bir yolculuk için yollarımızda gerekli her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.BTU_1635-01

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle