Hoşgeldiniz  

Devrim Kök’e saldırı girişimi

Semih Köken | 06 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

CHP Antalya eski İl Başkanı ve Antalya Milletvekili Aday Adayı Devrim Kök’e, bugün öğleden sonra Gazipaşa İlçe Örgütü’nde yaptığı aday adaylığı açıklamasında saldırı girişiminde bulunulduğu öne sürüldü.
CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Devrim Kök, bugün öğle saatlerinde Gazipaşa İlçe Örgütü’nde aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenledi.
Toplantıda bir grubun Devrim Kök’e saldırmaya kalktığı bildirildi.
Kök’e yönelik saldırı girişiminin diğer partililer tarafından son anda önlenirken, olay sırada arbede yaşandığı öğrenildi.

KARŞI İDDİA DA VAR: ASIL SALDIRANLAR KÖK’ÜN YANINDAKİ KİŞİLER
Olayın ardından Devrim Kök ve partililer arasında tartışmalar sosyal medya üzerinden devam etti. Sosyal medyada, bazı paylaşımcılar ise Devrim Kök’ün kalabalık bir koruma ekibiyle gezdiğini öne sürerek, asıl saldıran kişilerin Devrim Kök’ün yanındaki kişiler olduğunu iddia etti.

Antalya Ajans’ın bu iddialarla ilgili sorularını yanıtlayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, öğleden sonra İlçe Örgütü’nde basına kapalı olarak yapılan toplantıda birkaç partilinin Devrim Kök’e soru sorması üzerine bir tartışma yaşandığını belirterek, saldırının söz konusu olmadığını söyledi. Kocabaş, şunları söyledi: “Toplantıda birkaç partilimiz, farklı görüşlerini ifade etti, özeleştiri yaptılar. Sonuçta partililerin soru sorma hakları vardır. Ancak kavga boyutuna varılmadı. Saldırı falan da yok. Tartışmanın üzerine herkes sakinleşti ve toplantı sona erdi.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle