Hoşgeldiniz  

DelphinPalace De Luxe Collection ile Lara ve Antalya’nın keyfini çıkarın

Semih Köken | 21 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

 

DelphinPalace De Luxe Collection hakkında ki tüm detayları öğrenmek, bilgiler almak ve online olarak rezevasyon işlemlerini Gezinomi rezervasyon için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Antalya’nın Lara bölgesi, eşsiz kumsalları ve muhteşem deniziyle mükemmeliyetin bir numaralı ardesi  olarak gösterilir. Her yıl önemli bir turizm potansiyelini kaldıran Lara bölgesinde otel gelişmişliği de bir o kadar artmıştır. Eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi dokuyu aynı anda görüp, deniz ve kumsalın keyfini yaşamanıza imkan tanıyan Lara bölgesinde DelphinPalace De Luxe Collection, sizin için eşsiz bir tatilin ilk adımı olarak karşınıza çıkıyor. Lara otelleri arasında muazzam bir yere sahip olan bu tesis, aynı zaman da bölgenin parlayan incisi konumunda. DelphinPalace De Luxe Collection ile kusursuz bir tatilin ilk adımını atmak sizi bekliyor. Toros dağlarının hemen altında kurulu olan aynı zaman da Akdeniz’in eşsiz mavisiyle buluşan DelphinPalace De Luxe Collection hotel, eşsiz bir mimarinin yanı sıra eşsiz bir hizmet kalitesiyle müşterilerine en özel tatil keyfini yaşatıyor. 2005 yılından günümüze uzanan 10 yıllık süreçte onbinlerce müşteriyi ağırlayan bu otel, günün modern yansımasını en iyi hizmet kalitesiyle size aktarıyor. Konfor, mükemmeliyetçilik, profesyonel hizmet ve kusursuz bir tatili buluşturan otel, muhteşem bir deneyimin de ilk adımı olarak karşınıza çıkıyor. Lara yolu üzerinde hizmet veren bu muhteşem tesisi kullanarak gerek bireysel gerekse de sevdiklerinizle son derece güzel bir tatil geçirmeniz mümkün. Herşeydahil sistemde müşterilerini ağırlayan otel, eşsiz bir plajı sayesinde de Akdeniz’in en güzel kumsallarından birisine sahip.

DelphinPalace De Luxe Collection hakkında ki tüm detayları öğrenmek, bilgiler almak ve online olarak rezevasyon işlemlerini Gezinomi rezervasyon için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Antalya, Lara otellerinden olan DelphinPalace De Luxe Collection Hotel, kusursuz bir hizmet anlayışına sahip. Plajları, muhteşem lezzet anlayışı, bilgili ve güler yüzlü personeli ve birbirinden güzel her biri kral dairesini anımsatan şık odaları ile hizmet sunmaya devam ediyor. “mutlu çocuklar mutlu aileler” sloganı ile hizmet veren otelde, çocuklar için tüm ayrıntılar düşünülmüş. Bu sebepledir ki huzurlu bir tatil anlayışı için önemli tercih noktalarından birisi haline gelmiş. Odalarında mini club bulunan otelde, çocuklar için özel oluşturulmuş havuz ve restoran uygulamaları mevcut. Tüm sosyal imkanları ultra herşeydahil şeklinde veren tatil cenneti konumunda ki DelphinPalace De Luxe Collection Hotel, muhteşem bir tatilin ilk başlangıç noktalarından birisi olarak sayılıyor. 600 metreyi bulan eşsiz bir plaja sahip DelphinPalace De Luxe Collection Hotel, ultra herşeydahil sistemin keyfini ve konforunu size sunar.

Damak tadına son derece önem veren bu otelde A’laCante restoranların sayısı bir hayli fazla. Osmanlı, Blue Fish, DolceVita, LiPrizien, Dragon ve Margarita isminde A’laCartarentoranlara sahip olan bu otel, haftada bir kez ücretsiz hizmet sunuyor. Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sofranıza getiren bu otel, aynı zaman da damak tadınıza uygun yüzlerce çeşit yemekle karşınıza çıkıyor.

En güzel balayı oteli;

Balayı yapacak çiftler DelphinPalace De Luxe Collection Hotelde unutulmamış. Muhteşem balayı paketleri arasında gösterilen bu tatilde, otele girdiğiniz anda sürprizler sizi karşılıyor. Mini barda zenginleştirilmiş içeceklerden kırmızı şaraba, çerez, kurabiye ve tatlı tabağından meyve sepetine kadar birden fazla ayrıcalığı yaşatan bu otel, bir günlük süre içerisinde ala carte restoranda ücretsiz yemek, oda kahvaltı servisi, hediyeleriyle de yeni evlenen çiftlerin yanında oluyor.

Yeme ve içme konusunda kendinizi şanslı hissedeceğiniz Lara otellerinden olan DelphinPalace De Luxe Collection Hotel, gün içerisinde sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe, gün içerisinde snack ikram, yerli ve yabancı içeceklerin ücretsiz olması ile muhteşem bir ayrıcalık yaşamanıza sebep oluyor. Bunların dışında ki yeme içme, oda servisi yahut diğer içecekler ise ücretli olarak size yansıyacaktır.

Otel yüzlerce oda ile hizmet vermekte. Bu odalar da kendi aralarında ayrılmakta. Tüm odalarda standart olan hizmetler balkon, duş, saç kurutma makinesi, mini bar, müzik yayını, kasa, klima, telefon, uydu yayını, televizyon gibi hizmetler yer alıyor. Aile odası, JuniorSuit, Standart Oda Direkt  Deniz Manzaralı, kara manzaralı standart oda, deniz manzaralı oda, ve süit odalarda hizmet sunuluyor. 40 dönümlük dev bir arazi üzerine kurulu olan bu otel sahile yanlızca 100 metre uzaklıkta. Denize sıfır konumunda ki otelin vermiş olduğu ücretsiz servisler arasında Plaj ve Havuz Özellikleri, Plaj Havlusu, Şezlong, Minder, Açık Havuz, Kapalı Havuz, Şemsiye, İskele, Aquapark, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, BeachVoley, Dart, Hamam, Masa Tenisi, Sauna, Sinema, Tenis kortu, lunapark, Boccia, Buhar Odası, Çocuklar İçin, Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı, Çocuk Büfesi, Çocuk Diskosu, Çocuk Oyun Alanı gibi hizmetler ücretsiz olarak veriliyor.

Bilardo, Bisiklet, Bowling, Fitness, Spa, Langırt, Masaj, Jakuzi, Atari Oyunları, İnternet Cafe, Peeling, Özel Çocuk Bakımı hizmetler ise ücretli olarak sağlanan özekllikleri arasında kendine yer buluyor.

Antalya bölgesine yolunuz düşerse tercihiniz Lara istikametinde konaklamak olmalıdır. DelphinPalace De Luxe Collection Hotelde eşsiz bir mimari, muhteşem bir hizmet anlayışı, denizi, çocuk dostu otel özelliği ve damak tadınıza uygun yemekleri ile sizi bekliyor olacaktır.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle