Hoşgeldiniz  

Çok amaçlı spor salonunun temeli atıldı

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde yapımına başlanan Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu’nun temeli atıldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki temel atma törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Ömer Altunsoy, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve vatandaşlar katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede son 1.5 ayda 10 tesisin açılışı ve temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söylerken, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ilçeye yapılan hizmetleri övdü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ise Çok Amaçlı Spor Salonu’nun 4 bin 500 metrekare alan üzerine kurulduğunu hatırlatarak, “Bu tesiste basketbol ve voleybol oynanacak ana salonun yanında bireysel sporlara ait, her biri 400 metrekarelik olmak üzere 4 antrenman salonu 8 adet soyunma odası, bir adet sauna, toplantı ve seminer salonu ile hemen yanında tenis kortu ile ilimiz ve ilçemizin spor alanındaki ihtiyacına cevap verecek önemli bir projedir” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu ise Ak Parti hükümeti döneminde Antalya’ya yaptıkları hizmetlerden söz etti. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde spor salonunun temeli atıldı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle