Hoşgeldiniz  

Çocuklara bayram gibi gün

Semih Köken | 31 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Tekke Köyü Kur’an Kursu öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Merkezden uzakta yaşayan çocuklar, Antalya’nın en güzel yerlerini gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın desteği ile Elmalı Tekke Köyü Kur’an Kursu öğrencileri, Antalya şehir merkezini ziyaret etme fırsatı buldu. Öğrenciler, Hayvanat Bahçesi, Minicity, Düden Şelalesi ve Lunapark’ı ziyaret ederek Antalya’da unutulmaz bir gün geçirdi.

İLK KEZ TARİHİ ESERLERİ GÖRDÜLER
Elmalı’dan yola çıkan otobüslerle yaklaşık 100 kişilik öğrenci ve eğitmen grubu ilk olarak hayvanat bahçesini ziyaret etti. Çocuklar, ilk kez gördükleri yabani hayvanları meraklı gözlerle inceledi. Hayvanat bahçesinin ardından öğrencilerin bir sonraki durağı, antik çağlardan günümüze uzanan binlerce yıllık Anadolu uygarlıklarının en seçkin mimari eserlerinin minyatürlerinin yer aldığı Antalya Minicity oldu. Kız Kulesi’nden Dolmabahçe Camii’ne, Anıtkabir’den Apollon Tapınağı’na kadar 86 minyatürün yer aldığı Minicity’de öğrenciler hiç görmedikleri mimari eserleri tanıma fırsatı buldu.
Eserler hakkında bilgi alan öğrenciler sık sık fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR
Elmalı Tekke Köyü öğrencilerinin Antalya gezisi Düden Şelalesi ile devam etti. Antalya’nın ziyaret edilmesi gereken en önemli yerlerinden biri olan Düden Şelalesi, sunduğu doğal güzellikleriyle çocuklardan büyük ilgi gördü. Yıl içerisinde milyonlarca turisti ağırlayan Antalya’yı ziyaret etme imkanı bulamayan Elmalı Tekke Köyü Kur’an Kursu öğrencileri ve eğitmenler günün sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle