Hoşgeldiniz  

CLK Akdeniz’den hediye uçak bileti

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş., Sunexpress ile işbirliği çerçevesinde elektrik satış sözleşmesi imzalayan abonelerine uçak bileti hediye ediyor. Kampanya 15 Ekim’de sona erecek.

**

CLK Akdeniz Perakende A.Ş. ve Sunexpress işbirliğiyle düzenlenen kampanyanın tanıtımı ve protokolü Ramada Hotel’de yapıldı. Toplantıya CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan ve iki firmanın yöneticileri katıldı.

CLK UÇURUYOR
CLK Akdeniz’in Antalya, Isparta ve Burdur’da 1.7 milyona yakın abonesi olduğunu belirten Genel Müdür Halit Bakal, kampanya kapsamında aylık 200 TL ile 499 TL arasında elektrik faturası ödeyen ya da yıllık toplam elektrik tüketimi 6 bin 500 kwh üzeri olan abonelerin, 12 aylık Elektrik Satış Sözleşmesi imzalamaları koşuluyla Sunexpres’in seçili iç hat tarifeli uçuşlarına bedava gidiş bileti almaya hak kazanacağını söyledi. Aylık 500 TL ve üzeri fatura ödeyen ya da yıllık tüketimi 15 bin KWH üzeri olan abonelerinse gidiş- dönüş uçak bileti alma hakkı elde edeceklerini belirten Bakal, ‘CLK Uçuruyor’ kampanyasının 1 Eylül-15 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacağını söyledi. Bakal, kampanyadan faydalanmak isteyenleri CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmetleri merkezlerine müracaat ederek 12 aylık elektrik sözleşmesi imzalamalarının yeterli olacağını dile getirdi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ HER ZAMAN VERDİK
CLK Akdeniz’le yapılan işbirliğine önem verdiklerini kaydeden Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan, “Biz Sunexpress olarak Antalya ve çevresinin hem turizm hem de iş potansiyelinin gelişimi için her türlü desteği her zaman verdik” dedi. Çalışkan bu işbirliğinin mutluluk verici olduğunu da dile getirdi. İki firmanın yöneticileri arasında imzalanan protokolün ardından ise Çalışkan, Bakal’a bir maket uçak hediye etti. (DHA)

de68c8d3f03402763cced6109cd54151

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle