Hoşgeldiniz  

Cezaevi Firarisi Polisi Görünce Balkondan Atlayıp Kaçtı

Semih Köken | 21 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya‘da hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi 33 yaşındakiYakup Özdemir, saklandığı evde polisi karşısında görünce balkondan atlayıp kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, dün öğle saatlerinde Kepez İlçesi, Varsak Zeytinlik Mahallesi’nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinin açık bölümünde yatarken firar eden Yakup Özdemir‘in yakınlarının yanına gideceği bilgisini alan polis, önlem aldı. Bir süre sonra Özdemir’in evde olduğunu tespit eden polis, içeri girip yakalamak istedi. Özdemir, karşısında polisi görünce evin balkonundan atladı. Elinde tabanca olduğu belirtilen Özdemir, yalınayak kaçmaya başladı. Polisin uyarı ateşine rağmen kaçmaya devam edenYakup Özdemir, izini kaybettirdi.

Özdemir’in bir süre sonra bir sera içinde yatarken görülmesi üzerine bölgeye çok sayıdapolis ekibi sevk edildi. Polisin 2 saatlik araması sonuç vermedi. Hırsızlık suçundan çok sayıda dosyası bulunan Yakup Özdemir‘in, kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası olduğu kaydedildi. – Antalya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle