Hoşgeldiniz  

Canan’ı öldürdükten sonra çocuklarıyla vedalaşmış.

SEMİH KÖKEN | 08 Mayıs 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da kendisini terk eden sevgilisi 24 yaşındaki Canan Göktaş Yaşar’ı vedalaşacağını söyleyerek çağırıp kalbinden bıçaklayıp öldüren 35 yaşındaki Zafer Üstündağ’ın, cinayetten sonra eski eşinin evine gidip çocuklarıyla vedalaştığı öğrenildi.

Antalya’da 2013 yılı Ekim ayında eşinden boşanan 5 çocuk babası Zafer Üstündağ, müdürlüğünü yaptığı markette kasiyer olarak çalışan, eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Canan Göktaş Yaşar ile gönül ilişkisine girdi. Bir süre sonra Canan Göktaş Yaşar bu işyerinden ayrılıp bir başka marketin paketleme servisinde çalışmaya başladı.

Bir ayrılıp barışan ikili arasında, geçen 16 Aralık’taki telefon görüşmesinde yine tartışma çıktı. Yaşar, 9 ay arkadaşlık ettiği Zafer Üstündağ’a artık görüşmek istemediğini belirtti. Bunun üzerine Üstündağ, son kez görüşüp vedalaşmak istediğini söyledi. Aksu İlçesi’nde marketin sebze meyve paketleme tesisinde geceleri çalışan Canan Göktaş Yaşar, görüşmeyi kabul etti.

Ardından Üstündağ aracına binip Yaşar’ın çalıştığı deponun önüne gitti. Saat 22.30’da depodan çıkan Yaşar, Üstündağ’ın kamyonetine bindi. Zafer Üstündağ, Canan Göktaş Yaşar’ı ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayıp aracın dışına attı, ardından hızla kaçtı. Yaşar yaşamını yitirirken, Üstündağ tutuklandı.

Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasına, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Zafer Üstündağ ile öldürülen Canan Göktaş Yaşar’ın annesi Tekmil Göktaş, kız kardeşi Yasemin Göktaş ile tarafların avukatları katıldı. Antalya Barosu Kadın Hakları Kurulu üyelerinin de takip ettiği duruşmada, Zafer Üstündağ ile evliliğinden 5 çocuğu olan 31 yaşındaki Fatma Üstün, mahkemede tanık sıfatıyla dinlendi.

POLİSLE GELİP ÇOCUKLARLA VEDALAŞTI

Fatma Üstün, “Ben Zafer ile aynı evde yaşamıyorum. Zafer zaman zaman çocuklarımı görmek için evime geliyordu. Ancak yatılı kalmıyordu. Zafer, olayın meydana geldiği günün akşamında eşofmanla dışarıya çıkmıştı. Ben eski kayınvalidemle beraberdim. Bir müddet sonra kapı çalındı. Zafer 5-6 kadar polisle birlikte geldi. Çocuklarla vedalaşmak istediğini söyledi. Ne olduğunu sorduğumda Canan ile kavga ettiklerini ve kazayla onu vurduğunu söyledi” dedi.

POLİSTEKİ İFADESİNİ YALANLADI

Boşandığı eşinin Canan’ı çok sevdiğini de ileri süren Fatma Üstün, “Ben Canan ile hiç tanışmadım. Ama çocuklarımın hepsi Canan’ı tanıyordu. Zafer’le Canan çocuklarımla pikniğe gidiyorlardı” dedi. Poliste verdiği ifadesindeki bazı beyanları yalanlayan Üstün, mahkemede verdiği beyanın doğru olduğunu söyledi. Daha önceki ifadesinde cinayetten sonra eve gelen eski kocasının kendisine “Canan’dan kurtuldum. Onu bıçakladım” dediğini söyleyen, mahkemedeki ifadesinde böyle bir konuşma olmadığını belirten Fatma Üstün, “Mahkemenizdeki ifadem doğrudur” dedi.

Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA KENDISINI TERK EDEN SEVGILISI CANAN GOKTAS YASAR'I (FOTODAKI)  VEDALASACAGINI SOYLEYEREK CAGIRIP KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN ZAFER USTUNDAG'IN, CINAYETTEN SONRA ESKI ESININ EVINE GIDIP COCUKLARIYLA VEDALASTIGI OGRENILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle