Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den Torosların Zirvesine Asfalt

SEMİH KÖKEN | 28 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

gazipasa yayla yollari asfalt (3)

gazipasa yayla yollari asfalt (1)

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilçelerde başlattığı yol seferberliği sürüyor. Antalya’nın bütün ilçelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, Gazipaşa’nın yayla yollarını da asfaltlıyor. Torosların zirvesinde gerçekleştirilen 30 kilometrelik yol çalışmasıyla vatandaşların yaylalara daha kolay ulaşması sağlanıyor.

Antalya’nın 640 kilometrelik sahil bandı yanı sıra Toros dağlarında da yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gazipaşa’nın yaylalarında çalışıyor. Gazipaşa’nın Belbaşı, Maha, Gökkuzuluk, Topsekisi, Ekinçalı, Günlercik, Soğukoluk yayla yerleşimlerine giden 30 kilometrelik yol asfaltla kaplanıyor. İlk olarak yolları genişleten ekipler ardından satı asfalt ile kaplıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar bölgede büyük memnuniyet yarattı. Yayla yollarının çok bozuk olduğunu ve ulaşımda zorlandıklarını ifade eden Gazipaşalılar, yaylalara ulaşımı toz toprak içinde çile olmaktan kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

YAYLALARA YILLAR SONRA ASFALT

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça ve Gazipaşa Büyükşehir Meclis Üyesi Kemal Sarıyıldırım ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. İsa Akdemir, Büyükşehir’in Antalya’nın bütün noktalarında çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, köy yollarının asfaltlanmasını çok önemsiyor. Gazipaşa halkı için bu yayla yolları çok önemlidir. Ekiplerimiz asfaltsız yol kalmaması için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Gazipaşa İlçe Koordinatörü Ahmet Büyükakça ise yıllardır hizmet bekleyen yayla yollarında yapılan çalışmaların bölge halkı tarafından büyük takdir topladığını kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle