Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’de Yeni Atamalar

SEMİH KÖKEN | 28 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin, sorumluluk alanının 19 ilçeye genişlemesiyle birlikte idari yapılanmada başlattığı köklü değişim kapsamında ilk atamalar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeni idari yapılanma kapsamında kurulan Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na, bir dönem Kepez Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini de üstenen Harita ve Kadastro Mühendisi Ömer Ali Acar atandı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na Zeki Demiray, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na Murat Demir getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde İlker Gedik’in yerel seçimler sonrası istifasının ardından Zeynep Uçar’ın yürüttüğü Hukuk Müşavirliği görevine, belediyenin deneyimli bürokratlarından İbrahim Kurt atandı. 1991 yılında Antalya Belediyesi’nde avukat olarak göreve başlayan Kurt, 1995 yılında Hukuk Müşaviri ve Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalıştı. 1999 yılında Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden ayrılırken Hukuk Müşavirliği görevine devam eden 47 yaşındaki Kurt, 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasıyla Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kurt, iki ay sonra kendi talebiyle bu görevle birlikte 14 yıl süren Hukuk Müşavirliği görevinden de ayrıldı. 2009 Haziran ayından itibaren ASAT Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşavirliği görevini sürdüren Kurt, Büyükşehir’de yeni yapılanma çerçevesinde eski görevine vekaleten geri döndü.

Büyükşehir’de Zabıta Daire Başkanlığı’nda ise görev değişimi yaşandı. Uğurcan Ecemiş’in yerine Muharrem Kavurkacı atandı. Kavurkacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu gibi İstanbul’dan getirdiği isimler arasında yer aldı. Kavurkacı, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle